Publicitat
Comunicació · 13 de Novembre de 2013. 21:03h.

Públic de TV3, contra les retallades

Pancartes de protesta durant l'emissió del 'Divendres'

Diverses pancartes contra les retallades del Govern s’han ‘colat’ aquest dimecres a l’emissió del programa Divendres de TV3. Durant l’edició d’avui, el periodista Espartac Peran ha entrevistat membres de l'associació Junts en acció de Sant Pere de Ribes, que treballa per a la inclusió de nens amb discapacitat intel·lectual en les activitats extraescolars o esportives.

Públic que s’ha congregat a la localitat de la comarca del Garraf s’han situat darrere els entrevistats amb algunes pancartes a favor de l’escola inclusiva i en contra de les retallades. Les càmeres de TV3 han enfocat els cartells, que han estat una bona estona en pantalla.

Fins i tot Espartac Peran, en iniciar la connexió, s’ha adreçat a Xavi Coral per dir-li, en referència a les pancartes, que “m’agradaria que et fixessis en aquesta plaça, amb un color predominat, que és el color taronja i fins i tot amb reivindicació inclosa”.

Toni Cebrià, psicopedagog i membre de Junts en acció, ha explicat que a l’escola inclusiva “hi cap tothom”. I això, “amb independència” que tinguin una discapacitat o vinguin de fora. “Els alumnes amb discapacitat encara es posa en dubte si poden anar a una escola ordinària”, ha lamentat.

Imatge del programa
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 BEJOTA, BCN, 18/11/2013 - 16:23

EL MATEIX QUE TV9. ELS CALÈS DEL TREBALLADORS ,NO SÓN PER A MANTENIR UNS MEDIS DEFICITARIS DEDICATS A L'ADOCTRINAMENT I NO A LA INFORMACIÓ.

#2 3a, Barcelona, 14/11/2013 - 20:04

No és possible una escola inclusiva amb més retallades.L'atenció a la diversitat no es pot garantitzar i això recau directament en els alumnes. L'escola inclusiva no és real, s´enganya a les famílies!

#1 Vero, Barcelona, 14/11/2013 - 13:49

Prou Retallades en Educacio!

#1.1 Lavi, Hospitalet, 14/11/2013 - 19:29

Potser q ens queixem menys i pensem q la caixa esta buida