Publicitat
Comunicació · 3 de Gener de 2012. 15:52h.

'Público' dura només dos mesos després de la marxa de Zapatero

L'empresa editora del diari presenta un "concurs voluntari de creditors"

'Público' dura només dos mesos després de la marxa de Zapatero

Capçalera del diari

Mesiapubli, l'empresa editora del diari "Público", ha presentat aquest dimecres als jutjats mercantils de Barcelona la sol·licitud "de declaració de concurs voluntari de creditors", segons expliquen en un comunicat. Aquest fet s'ha produït només dos mesos després de la derrota del PSOE a les eleccions generals.

L'empresa ha pres aquesta decisió davant "la intensificació de la crisi publicitària, la profunda transformació que està patint el sector de la premsa escrita i les dificultats per accedir a nou finançament".

Aquestes dificultats "han obligat a Mediapubli a acollir-se al concurs de creditors per salvaguardar de la millor manera possible els interessos de totes les parts afectades. Aquesta sol·licitud també ha estat presentada conjuntament per l'empresa filial editora del diari La Voz de Asturias i de la seva edició digital".

Això passa, afegeix l'empresa, "tot i els creixements aconseguits en audiència i difusió per Público i Público.es des del seu llançament el setembre del 2007 i la contenció de les pèrdues en els últims exercicis".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#15 angel, krddu, 06/01/2012 - 00:13

son gent de PSOE´cs fstigosos.

#14 Daserrout, BCN, 04/01/2012 - 20:13

L'artefacte creat a imatge del Tripartit "diari ARA" seguirà el mateix camí. El seu mecenes Carod fa un any que no remena les cireres de les subvencions i la gent ja no està per orgues de planteixaments bonistes, pijo-progres, flower-power, etc.

#13 Pere, València, 04/01/2012 - 08:38

I? Tenen un producte que a la gent no li agrada, que pleguen. I no és que no els agrade als de dretes, que és clar que no. A qui no els agrada és al seu públic objectiu. Eixe diari és dolent com pocs: anticlerical, antiespanyol i progre fins a la imbecilitat. Au Público!

#12 Arnaldo, Barcelona, 03/01/2012 - 23:04

Otra prueba más de que lo antiespañol no se lleva. Ahora le toca al Punt-Avui y al Ara. Es de justicia.

#11 Lluís, Tortosa, 03/01/2012 - 21:58

No patiu, els anticlericals tenen molt on remenar a Internet.