Publicitat
Comunicació · 15 de Setembre de 2010. 11:13h.

Puig recorda que el PSC li va fer el llit a Maragall

"La família de Pasqual Maragall va autoritzar l'entrevista" en la que donava suport a CiU

Puig recorda que el PSC li va fer el llit a Maragall

Maragall, amb la seva dona, en un acte a Sant Cugat

El número dos de CDC, Felip Puig, ha replicat les declaracions del president de la Generalitat, José Montilla, en las que acusava CiU de "joc brut" per aprofitar-se presumptament de Pasqual Maragall. Puig, en declaracions a Rac1, ha recordat que "no sé si [el PSC] van tenir gaires escrúpols [...] tractant com van tractar el president Maragall [en al·lusió a com van comunicar-li que no seria el candidat a la reelecció i a com van fer pública la seva malaltia] que va propiciar que [...] abandonés el seu partit."
 
"Nosaltres, en aquesta entrevista, vam actuar amb tota correcció i [...] prevenció. [...] L'entrevista, un cop efectuada, i abans de ser publicada, va ser corregida i [...] autoritzada pel mateix president Maragall, pel seu entorn i per la seva família.", ha insistit
 
 "Sí [la família i l'entorn de Pasqual Maragall van autoritzar aquesta entrevista], rotundament sí. [...] Qui havia d'estar al corrent de la situació, ho estava.", ha insistit. "No va ser una entrevista feta amb nocturnitat", ha reiterat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 josep de Miralcamp, Miralcamp, 15/09/2010 - 16:56

Al Sr. Puig cal comentar-li que fou ell i els seus endollats i van fer còrrer al calumnia que el Sr. Maragall era un bevedor. Ara de què van ? Son el summun de la hipocresia ! I ara encara volen tornar a matxacar aquest país !

#3 manelxic, Barcelona, 15/09/2010 - 15:34

Puig no sabia que les coses de Pasqual Maragall les ha de supervisar i autoritzar i controlar doña Anita Hernández de Montilla, i Doña Iceta.

#2 Marta, Mollet Vallès, 15/09/2010 - 12:22

Al clavegueram de C' Nicaragua, mentre li reien les gràcies, els "Brutos"de sempre li van donar bolleta al Maragall, per posar-si ells. Mentre, els seus "amics volguts",-Nadals, Tura, eterns funcionariots-, es repartien les despulles. I segueixen, oi don Nadal?, oi doña Tura?. Ells, com si res.

#1 jaume, bcn, 15/09/2010 - 12:07

Deprés d'això que diran a Nicaragua???
Penso que el President Maragall ha dit el que molts votants del PSC més catalanista pensen.