Publicitat
Comunicació · 19 de Novembre de 2012. 08:44h.

Puig també es querellarà contra El Mundo

Els Mossos d'Esquadra es podrien querellar contra el diari de Pedro J. Ramírez

Puig també es querellarà contra El Mundo

Felip Puig, en una foto d'arxiu

El conseller de l'Interior, Felip Puig es querellarà contra El Mundo després que aquest dilluns hagi afirmat que "Felip Puig va rebre 250.000 € del Palau, segons la policia". Fonts properes al conseller també han apuntat a e-notícies que s'està estudiant la possibilitat que el cos dels Mossos d'Esquadra també presenti una querella contra el diari.

El diari de Pedro J. Ramírez afirma que "comandaments dels Mossos van destruir proves i en van ocultar d'altres al jutge".  El rotatiu dedica la portada i 6 pàgines interiors a l'afer i, a més, publica sencer "l'esborrany" de l'informe policial "intern" sobre el cas Palau, del qual el jutge no en té coneixement, que esgrimeix des de la setmana passada. També hi implica Jordi Pujol i Ferrusola, un dels fills de l'expresident.

CDC va confirmar divendres que presentarà una querella criminal "de manera immediata" per les informacions publicades aquest divendres pel diari El Mundo sobre el president de la Generalitat, Artur Mas i l'expresident Jordi Pujol.

"Davant de les falsedats publicades avui al diari El Mundo, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) anuncia que de manera immediata presentarà una querella criminal per injúries greus i calúmnies contra aquest mitjà i els periodistes que firmen la citada informació", va afirmar.

"Entenem que aquestes mentides -deia el comunicat de CDC- vulneren no només el bon nom del president Artur Mas i del president Jordi Pujol sinó que volen atemptar clarament contra tot allò que han representat i representen".

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#37 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 19/11/2012 - 23:42

SR Puig que pasa con el Valiente MOSSO DE Escuadra que pego con la PORRA ala Cabeza del menor Esta fuera del cuerpo ja por desmasiada violencia empleada Que pasa con los otros Valientes MOSSOS Que Maltrataron con sus Porras a una chica eso era maltrato Policial hablenos de esto

#36 BEJOTA, BCN, 19/11/2012 - 19:06

SR. PUIG:EM SEMBLA QUE'L EXERCIT DE CATALUNYA COM VOSTÉ DENS DEL MOSSOS(CREAT PER FELIP V) ,LI DONARÁN ALGÚN MAL DE CAP...

#35 Ramon, barCiUlona, Vaduz, Ginebra i Lausanne, 19/11/2012 - 18:33

Tus, banda dels mariachis, aviam si us acabeu de querellar tots plegats, i en unió, homen, que no hi ha manera de tancar el guió del Polònia de dijous.

#32 Montse, Barcelona, 19/11/2012 - 16:22

Carlos Garbajosa, Jefe de la sección de deportes del "Mundo" y Jesús Alcaide, condenados por delito de injurias y calumnias

Google

#31 Francesc, Barcelona, 19/11/2012 - 16:03

#25

Francesc, Barcelona. 19/11/2012 - 13:10
 
Valorar
Ja són les quatre i encara no ha sortit en Rivera per desmentir que al seu partit el financien els franquistes.

I que s'han esfumat diners dels seus "patrocinadors".

Però si és molt fàcil, surt i ho desmenteix i ja està.

A que no ho fa?