Publicitat
Comunicació · 3 de Febrer de 2023. 17:36h.

Puigdemont acusa la presidenta de la Corpo de "prendre'ns el pèl"

Veu "inacceptable" que Rosa Romà justifiqui que a TV3 es parli "l'idioma que sigui"

Puigdemont acusa la presidenta de la Corpo de "prendre'ns el pèl"

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha acusat la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Romà, de "prendre'ns el pèl" arran d'unes declaracions en què justifica que es parli "l'idioma que sigui", perquè defensa que les persones expertes convidades siguin "qui millor puguin explicar la notícia".

Puigdemont ha compartit un fil de la Plataforma per la Llengua i ha exposat que "explica de manera molt precisa què hi ha al darrere de les declaracions absolutament inacceptables de la presidenta de la CCMA". "Ja n'hi ha prou de prendre'ns el pèl", ha sentenciat.

L'autoanomenada ONG del català comparteix les declaracions de Romà i lamenta que la Corpo "no estableixi mesures per solucionar la preocupant situació de castellanització de TV3". També critica que "quan està justificada l'aparició d'un expert que parla en castellà no se'l dobla ni subtitula".

La CMMA, per la seva banda, ha replicat la plataforma que el "destacat està mancat de context" i remarca que la presidenta de la Corpo també denuncia en la resposta "l'escassa presència del català en l'àmbit audiovisual".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#18 Gurguri, Barcelona, 05/02/2023 - 10:32

Al pelo-mocho desde su Palacio de Waterloo le molestan las tibias decisiones que toma Rosa Gomá respecto a los payasos del pruçes que desde TV3 ofenden a todos los catalanes no indepes.

#17 Barcelonés, catalanismo es totalitarismo, 04/02/2023 - 15:04

sin embargo que la rumana no haga su programilla en la tv de la Dipu en catalán por el que ingresa más de 70.000 no le molesta a este vividor del sudor ajeno

qué cosas, eh

https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/marcela-topor-mujer-puigdemont-renueva-contrato-xal-television-diputacion_579655_102.html

#16 Pepe, Barcelona, 04/02/2023 - 10:42

No sé porque hay que hacerle tanto caso a este tipo. Mi vecino piensa como él y no sale en los medios.

#15 Pepe, Barcelona, 04/02/2023 - 10:40

Mientras en otros lugares del mundo discuten por qué tecnología apostar, cómo crear industria, cómo generar valor añadido, competitividad, empleo, etc..., aquí debatimos sobre el uso de un idioma en una televisión local.

#14 JOAN, BCN, 04/02/2023 - 09:13

..i el canal Disney és en castellà. Ho sap segur pq està destinat a menors d'edat com ell.