Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2019. 11:31h.

Puigdemont agraeix la tasca de TV3 amb el procés

"Agrair la feina enorme que esteu fent en unes condicions difícils"

Puigdemont agraeix la tasca de TV3 amb el procés

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha defensat els mitjans públics catalans en una entrevista al programa Preguntes Freqüents" de TV3. "Ara que parla dels mitjans públics, d'un corresponsal d'un mitjà públic... agrair la feina enorme que esteu fent en unes condicions difícils", ha afirmat Puigdemont.

"En puc donar testimoni de primera mà, tant aquí, com a Alemanya i els països que he visitat, crec que és de justícia que us reconeguem la feina que feu", ha afegit l'expresident des de Waterloo.

Carles Puigdmont està pendent de la decisió del Tribunal Suprem per saber si podran ser candidats a les eleccions europees del 26 de maig, però ha advertit que "no em fa sentir més optimista que la Fiscalia ens hagi donat la raó".

Si finalment es pot presentar a les europees, l'expresident ha defensat que, si surt escollit, tindrà immunitat i ha dit que "la immunitat comença a operar en el moment de la publicació dels resultats".

"I si hi ha algun dubte, no es resoldrà en un tribunal espanyol o al Constitucional sinó que es resoldrà al Tribunal Superior de Justicia de la Unió Europea, que és un espai neutral i independent en què confiem", ha conclò.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 gurguri, barcelona, 06/05/2019 - 14:32

Puigdemont puede estar agradecido , muchos medios privados y TODOS LOS PÚBLICOS al servicio del "prucés".Pero esto n o es gratis son subvenciones, enchufes en Instituciones.Tambien millones en contratos delas 3 grandes productoras, volcadas por intereses inconfesables .

#9 catalanoide, Bcn , 05/05/2019 - 20:57

La UE ya denunció la falta de neutralidad de tv3. Un gobierno decente tendria q hacer la posible por al menos poner orden...

#8 Cris, Barcelona , 05/05/2019 - 19:58

Como para no agradecer el pucherazo. Si no fuera por TV3, de Puigdemont no se acuerda nadie. Ni se hablaría.

#7 OtgerCataló, BCN, 05/05/2019 - 16:21

Condicions difícils? Sense control horari (no fitxen) i amb un sou mitjà de 60.000 €, no veig la dificultat per enlloc. MHPMHDP.

#6 Neferu, Barcelona, 05/05/2019 - 15:36

El que Fuigdemont, el procés, felicite y le de las gracias a TV3, nos confirma que , esa TV pública , es realmente teleprocés, Nos confirma también que no es objetiva , ni plura, y que emite por y para los independentista. ¿ Para cuando la retirada de la millonada que recibe del Estado?