Publicitat
Comunicació · 28 de Setembre de 2020. 10:17h.

Puigdemont fa llistes de periodistes

"Hi una estratègia d'assetjament personal"

L'expresident de la Generalitat i eurodiputat, Carles Puigdemont, explica en el seu llibre que fa "llistes de periodistes i dels mitjans que l'han criticat" i que "la premsa de l'Estat espanyol no és fiable i bona part de la de Catalunya tampoc". Així ho ha revelat la periodista Gemma Nierga durant l'entrevista que li ha fet al programa Cafè d'idees de La 2 i ha admès que aquestes afirmacions del líder de Junts per Catalunya "no m'ha agradat".

Puigdemont ha exposat que "hi ha bons periodistes i mals periodistes" i, en aquest sentit, ha afegit que "hi ha gent que s'inventa coses". "Com que en tinc la prova, m'he dedicat a recollir les invencions que han fet d'un Carles Puigdemont que no existeix". Publiquen coses sabent que són mentida" ha reblat.

El president de JxCat ha denunciat que hi ha informacions que "afecten la meva vida privada". "Tinc un dossier guardat perquè potser algun dia m'agradarà fer una biografia en pla divertit d'un Puigdemont que no existeix".

"Hi ha una estratègia d'assetjament personal, a mi i a la meva família" ha lamentat, i ha subratllat que "aquesta estratègia d'assetjament reforça la persecució de la que som víctimes per les nostres idees". "Si constantment hi ha autèntiques animalades, jo tinc el dret de defensar-me", ha al·legat.

Finalment, Nierga li ha recordat dues frases del llibre sobre la "premsa de l'Estat" i de la de "bona part de Catalunya". "Ho dic pels fets. Jo llegeixo coses que m'arriben, es donen veracitat a alguns relats que no es corresponen amb la realitat i arribo a la conclusió que es fa per intentar que hi hagi una criminalització, fins i tot una deshumanització, d'una persona simplement per les seves idees", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#21 Benet S., Barcelona, 29/09/2020 - 15:00

El pocaverginya Vivales no pot suportar llegir les veritats que el periodisme professional i inteligent li dedica en cada ocasió. Aquest bandarra se li feia la boca aigua pensant en aquelles lleis del setembre 2017 que convertien aquest dissortat pais en una dictadura a imatge veneçolana i nordcoreana. El dia que l'extraditin s'acabarà la broma

#20 A., Barcelona, 28/09/2020 - 22:30

El nacional = Pravda, TV3 = Aló Presidente, La voz de los Khmer Rojos = Vilaweb. I aquí s'acaben els mitjans dels patriotes.

#19 Sergi Sergio, Barcelona, 28/09/2020 - 20:00

Asi se entretiene el hombre, pensar que no tiene nada mas que hacer, que vaya haciendo listas.

#18 Vicenç Pardal, Villagüevo, 28/09/2020 - 17:01

No es preocupe,MHP de debò,quan arribarà el dia cha farem chustícia amb tots estos traïdors i botiflers.Espere que sabrà valorar la meua lleialtat,només comparable amb la d´un gos o a la de la Divisió Karl der Grosse.

#17 Ma che idea, Barcelona, 28/09/2020 - 15:22

És el que ténen les idees portades a la pràctica per ensorrar una democràcia, millorable sense cap dubte, però mai amb males arts i per la borda