Comunicació · 16 d'Abril de 2021. 10:37h.

Puigdemont 'triomfa' a les seccions d'humor

Dani Mateo: "aquesta espècie de DNI no serveix absolutament per a res"

Puigdemont 'triomfa' a les seccions d'humor

Els programes d'humor El Intermedio de La Sexta i el Polònia de TV3 han fet broma amb la "identitat digital" del Consell per la República que presideix Carles Puigdemont. Aquests dos programes se sumen a l'APM? de Catalunya Ràdio, que ja se'n va riure del carnet la setmana passada.

Dani Mateo ha detallat al programa del Gran Wyoming com funciona el carnet de el Consell per la República i ha manifestat "aquesta espècie de DNI no serveix per a res" i afegeix que és "un document que no et servirà per fer cap tràmit, però et permetrà sentir-te tot un patriota".

El presentador recorda que per a obtenir-lo "cal desembutxacar: 6 euros en digital, 12 si ho vols físic" i subratlla que està "fet en bambú i biodegradable, a joc amb la República catalana". "Això sí, esperem que el carnet duri més de vuit segons ", fa broma.

El programa que produeix Toni Soler, per la seva banda, ha equiparat el carnet de Puigdemont amb el del Club Super3. "Benvinguts al Club Súper Consell, el club per aquells que volen ser ciutadans de la República catalana", diu l'expresident que apareix caracteritzat com el Petri, personatge del club infantil.

Toni Comín és el "Toni Cominàtic" del club i s'ofereix a respondre "qualsevol dubte que tingueu sobre aquesta identitat digital". "Si aquest DNI no serveix per fer cap tràmit, per què costa entre 6 i 12 euros", li pregunten. El gag, igual que feia el club Super3 amb l'aniversari dels súpers, també mostra un llistat amb els noms de la gent "que fa anys que espera la implementació de la República".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#14 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 16/04/2021 - 18:22

¿Cómo que no sirve para nada? De marcapáginas para los libros escritos por y para "inde" Y para cortar lo que todos nos imaginamos en los ambientes más "chic". ¡¡ Anda que no tiene usos !! Y si eres un manitas, para abrir una puerta de la casa de Waterloo. Lo de los sellos no debió salir bien (todos con el "franqueo pagado")

#13 joan, manresa, 16/04/2021 - 17:51

La colla de " Coll-Min " ,obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina.---Riure...,per no plorar.. .,aquesta persona omple páginas d'acudits i protagonista de tot tipos d'escarnis...millor que es dediques a buscar el bosc perdut i que La Generalitat no sigui mes punt d'acudits i mals humors...,Sr. Puigdemont ,Comin i d'altres escolanets, PROU YA

#12 Puchineli, Barcelona, 16/04/2021 - 15:52

Aquest Puchineli s'ha perdut el respecte de tothom, i el pitjor de tot és que el paio es creu molt brillant i només provoca la riota general i el ridícul de CAT

#11 Rayitas, que n'aprenguin! , 16/04/2021 - 15:25

Al Laporta sí que le sirve

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/04/2021 - 14:57

El talent es com les ventositats de les vaques

No hi força a la naturalesa que el contigui.