Publicitat
Comunicació · 29 de Maig de 2019. 10:14h.

"Puigdemont viu a cos de rei"

El periodista Albert Soler diu que és "gràcies a tota aquesta gent 'oprimida' que li envia diners"

El periodista Albert Soler ha afirmat en una entrevista al programa Herrera en Cope que "Puigdemont viu a cos de rei" i, segons ha dit, ho fa "gràcies a tota aquesta gent 'oprimida' que li envia diners". "L'home, es diu exiliat, i viu amb la seva cort de quatre o cinc a Waterloo, donant conferències aquí i allà, i de tant en tant els seus fidels li van donant almoina", ha sentenciat.

Soler, d'altra banda, ha criticat que l'amic de Puigdemont i ara senador, Jami Matamala, fos rebut a Girona "com Jesús a Jerusalem". "La seva filla es va posar amb mi, però jo només vaig dir la veritat: aquest home va venir quan va voler".

El periodista ha subratllat que "aquest home, si va estar un any i mig fora, sense veure'l; va ser perquè al tio no li donava la gana estar amb la família". "Deuria preferir estar amb Puigdemont. A mi que la seva filla no em culpi", ha sentenciat.

Preguntat per Carlos Herrera sobre com va ser treballar amb Puigdemont, Soler ha explicat que va coincidir a El Punt i ha apuntat que "m'agradaria dir que llavors ja donava símptomes d'estar com una regadora... i no era així". "Això se li ha manifestat més tard, a mi em va semblar un tipus bastant normal", ha afegit.

Finalment, Albert Soler ha detallat "el més estrany" que va viure quan va treballar A El Punt: "la novieta de Puigdmont, que era corresponsal a Girona d'un altre diari, rondava per la redacció copiant el que fèiem nosaltres". "Als redactors no ens agradava molt, però era la núvia del cap", ha destacat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 Chris, Lérida, 29/05/2019 - 15:59

El què sigui necessari pal nostra prasidant. Ave Fuigdelmon, morituri te salutant! (escrit en llatí, un dialecte del català)

#7 Onofre, La Fullaca(Osona), 29/05/2019 - 13:55

De ben segur que en Puigdemont , de nano, era un xicot normal però En Más l'hi va fer creure que era En Superman i com té un vol ras, ha topat amb la realitat i ha pres mal. Ai...coi..coi...

#6 Ciudadano X, Barcelona, 29/05/2019 - 12:24

Puigdemont quería la independencia y no se puede que la ha conseguido. Lo que nadie sospechó que se refería a la suya propia, en Waterloo y lejos de su mujer.

#5 J. Mor Eragueva, Barna, 29/05/2019 - 11:50

La muerte

Era la muerte,
Ella me visitó
Y sin palabras,
Me condenó

Te visitará la muerte (4 veces)

Te visitará la muerte (3 veces)
Te visitará la...muerte

Mi cuerpo temblaba, mi frente sudaba,
Como si me torturaran
Un grito en la noche, la luz se encendió
La pesadilla terminó

Todo fue un sueño de ciencia-ficción
Y por si

#4 J. Mor Eragueva, Barna, 29/05/2019 - 11:48

es otro que Fortu. Por su pose, por sus chollas, por su tipo, por sus letras.
En concreto Te visitará la muerte.
Reprodueixo tenor literal:

El viento con fuerza gemía y lloraba
Arrastraba su figura
Llamó a mi puerta vestida de negro en
Una noche sin luna

Era la muerte,
Ella me visitó
Y sin palabras,
Me condenó

Te visitará la muert