Publicitat
Comunicació · 18 de Maig de 2010. 19:07h.

Pujol farà 80 anys sense cap homenatge?

El periodista Ramon Rovira lamenta que ningú es mobilitzi

Pujol farà 80 anys sense cap homenatge?

Ramon Rovira, en una imatge d'arxiu

El periodista Ramon Rovira s'ha afegit a les veus que demanen un homenatge a l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ara que el proper 9 de juny fa 80 anys. L'actual director de comunicació de Banc Sabadell -que va ser també corresponsal de TV3 a Washington- critica en un article a l'Avui que l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, no en rebi cap.

"Des de fa temps -afirma- un grapat de periodistes quedem de tant en tant per sopar amb el president Jordi Pujol. Durant l'últim àpat va sortir el tema del seu pròxim aniversari, quan farà vuitanta anys. El president va explicar que, com a mínim en aquell moment, no hi havia previst que se li fes cap homenatge. A mi, sigui quina sigui la raó, em sap greu".

El periodista destaca que "a part del color polític, Jordi Pujol va dirigir Catalunya durant vint-i-tres anys, amb clarobscurs, encerts i errors, però amb una vocació impecable de servei al país" i "entre nosaltres, i potser per falta de tradició democràtica, l'encaix institucional dels expresidents és encara una assignatura pendent".

Article de Xavier Rius: "Pujol es mereix un homenatge"

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 banca pujol-millet, planeta mart, 28/05/2010 - 16:02

colla de xoriços... l'un que va fer baixar catalunya durant el seu mandat del 1er lloc de les autonomies al 7è... i l'altre que es va passar del psc a ciu per calés, ell i la dona... i tots tres que encara ara continuen cobrant-(nos) per no fer res.

#18 Ramon Ratoli Mouse, Montreux, 20/05/2010 - 11:34

Hum............Estomago agradecido este Ramon.Siempre protegido por el paraguas del mnucleo duro del Clan Ferrusola.
Coherente lo es.
Animo Ramon.

#17 trololo, barcelona, 19/05/2010 - 17:58

Com a homenatge per aquest gran home jo li donaria un rollotge (swatch) i un ticket per Por Aventura.
I a cagar al moll

#16 Marta, Barcelona, 19/05/2010 - 17:12

Totalment d'acord amb el Sr. Ramon Rovira. Felicitats per l'article.!! Recordar que el President Pujol ha estat sempre escollit pel poble català i en diverses legislatures amb majoria absoluta. Un homenatge té el cost de la consulta de la Diagonal...

#15 Beto, Barcelona, 19/05/2010 - 17:04

Tens tota la rao es mereix un omenatge ja que es qui ha fet més per Catalunya els darrers anys.Els que es fiquen amb el que cobra els diria que jo li pagaria més .Els Montilles,Carots ,Zp, Hereu etc ens roben ja que ni fan res de profit ni estan preparats