Publicitat
Comunicació · 9 de Setembre de 2009. 11:01h.

Pujol trenca amb l'Avui

L'expresident es dóna de baixa de subscriptor després d'un reportatge anònim contra CiU

Pujol trenca amb l'Avui

Pujol, en una entrevista amb Manel Fuentes

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha cancel·lat la seva subscripció al diari Avui que mantenia des de la sortida del diari el 1976, segons ha sabut e-notícies. Pujol està dolgut pel reportatge publicat el passat diumenge 30 d'agost titulat "Tardor calenta a CiU" i signat per una periodista, Mercè Garcia, que no existeix.

A més, l'esmentat reportatge es va publicar a plana sencera el mateix dia que una entrevista a Jordi Pujol. L'expresident, que ha cedit tot el protagonisme polític a Mas, es va resistir a concedir una entrevista sobre temes d'actualitat, però finalment hi va accedir perquè li havia demanat el periodista Lluís Bou, de llarga trajectòria al diari.

El Periódico va explicar dissabte passat que fins i tot va trucar a la redacció per a posar-se en contacte, sense èxit, amb l'esmentada Mercè Garcia. L'esmentat reportatge -atribuït a la direcció a algú molt proper- ha provocat un agre enfrontament entre el secretari de comunicació de CDC, David Madí, i el nou director Carles Flo.

Flo va arribar al càrrec per tres mesos -és també director general- després de la marxa de Toni Cruanyes amb l'encàrrec exprès de dur a terme un expedient de regulació d'ocupació que, ara per ara, està pendent. L'articulista de l'Avui Salvador Sostres, habitualment proper a CiU, prenia ahir partit pel diari i criticava l'expresident en un dur article al seu bloc.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 vicent, llíria, 10/09/2009 - 11:00

que es retire i dixe treballar a Mas tranquil. Ja es veu que vol col·locar al fill el més alt possible

#23 Ramon, Barcelona, 10/09/2009 - 09:49

Convergència es queixa de xuminades. No és un article concret de polítiqueries internes, el que hauria d'objectar. És per l'espai mediàtic en pes, que hauria de posar el crit al cel. Ni un puto diari. Haver de dependre del Godó!!!!! Per plegar.

#22 Ramon, Barcelona, 10/09/2009 - 00:53

Fins i tot el més subnormal dels progres sap que el Majestic va ser glòria en comparació amb el felipisme. És per això, que la propaganda sociata ara ho centra tot en la segona legislatura d'Aznar. Que ja em diràs. També comparativament glòria.

#21 Sergi Alzuria, Barcelona, 09/09/2009 - 23:05

Sostres s\'equivoca, el que és d\'una covardia immensa és escriure el que la Mercè Garcia ha escrit, bé, el covard que hi ha rera d\'aquest nom. En Sostres, al menys dona la cara, tot i que no ho comparteixo.

#20 Sibil.la, barcelona, 09/09/2009 - 22:09

Trenca amb l'Avui perquè no li agrada que comenti les conegudes interioritats de CDC, i va escollir pactar amb Aznar ¡2 legislatures! després del "Pujol enano." i més insults que ens avergonyien a tots. La informació que dóna en Sostres és d'agrair