Publicitat
Comunicació · 5 de Setembre de 2009. 23:15h.

Pujol vol donar-se de baixa de l'Avui, segons El Periódico

El diari va publicar diumenge passat un reportatge crític amb CiU signat amb pseudònim

Pujol vol donar-se de baixa de l'Avui, segons El Periódico

Homenatge a Pujol durant un consell nacional de CDC

El Periódico explica aquesta dissabte, en la seva secció "BCN Confidencial, que "les relacions entre el diari degà en català i l’expresident de la Generalitat i president fundador de Convergència Democràtica de Catalunya passen pel seu pitjor moment. Jordi Pujol fins i tot s’està plantejant donar-se de baixa de la seva subscripció al diari perquè es considera maltractat per l’actual direcció de l’Avui. El malestar ve de lluny, però la gota que va fer vessar el got de la paciència de Pujol amb el diari va ser la publicació d’un article titulat Tardor calenta a CiU, molt crític amb Artur Mas i el seu equip més proper, especialment amb el seu fill Oriol Pujol, en el mateix exemplar on es publicava també una llarga entrevista a l’expresident. Una coincidència que induïa el lector a pensar que Pujol pare coincidia amb les crítiques al president de CDC i al portaveu convergent al Parlament. El mateix Jordi Pujol va intentar aclarir les coses amb l’autora de l’article crític, firmat amb el pseudònim Mercè Garcia, però des del diari li van donar allargues i això va irritar fortament l’expresident".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 sandra, barcelona, 08/09/2009 - 22:47

Vaig llegir l'article de Mercè Garcia a l'Avui en paper i en buscar-lo a l'avui.cat per opinar, no l'hi vaig trobar. El varen fer retirar? No m'estranyaria.


#9 Kim, Girona, 06/09/2009 - 22:28

Un deu per El Punt que no publica res, ni cartes ni tins i tot els comentaris al digital en pseudònim. En un país democràtic on el dret d'expressió es defensat, els pseudònim no tenen raó de ser.

#8 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 06/09/2009 - 21:49

Bueno, bueno....però del full parroquial, i del cavall fort ,...no oi?

#7 JPC, Barcelona, 06/09/2009 - 21:08

Després de desactivat Catràdio ara toca desactivar el diari català per excel·lència. Aquesta és la voluntat del PSOE i els escolanets catalans del PSC amb el vist-i-plau d'ERC.

#6 josep ruiz garcia, santa coloma far, 06/09/2009 - 20:22

Alcampello, ja hi ha força perill de que els espanyols del Tripartit s'apuntin a L'AVUI , el que volen es enfonsar-lo del tot....