Publicitat
Comunicació · 27 de Gener de 2023. 18:36h.

"Puta Catalunya" a Catalunya Ràdio

Picabaralla a la tertúlia pels insults al PSC a TV3

"Puta Catalunya" a Catalunya Ràdio

El periodista Toni Bolaño i el professor de Filosofia Jordi Graupera han protagonitzat una picabaralla durant la tertúlia d'El matí de Catalunya Ràdio, que ha tractat l'acomiadament de l'humorista Manel Vidal del Zona Franca pel gag que equiparava els votants del PSC amb una esvàstica.

Jordi Graupera: "El que diu el Manel Vidal s'ha de poder dir en serio. La posició del PSC s'assembla més a les posicions imperialistes, expansionistes, jacobines i estatistes que la mateixa Hannah Arendt identifica amb el cor del projecte nacional socialista que no pas amb la Internacional socialdemòcrata".

Toni Bolaño: "Anda ya! Per favor! De debò? Això em sembla una barbaritat! El que s'està fent en aquest programa en aquests moments sembla una barbaritat! Ja està bé! Jordi, de debò estàs dient això? Els votants i membres del PSC són nazis? Estàs dient això? Que s'estan apropant? De veritat, t'has begut l'enteniment! Aquestes bromes que els del PSC són nazis... Mira, ja està bé!"

Graupera: "No n'has sentit bé. S'ha de poder dir seriosament el que Manel Vidal va dir de broma".

Bolaño: "No, perquè la gent del PSC no són nazis. Igual que els independentistes tampoc ho són. Ja està bé de barrejar el nazisme i el feixisme!"

Graupera: "La posició del PSOE sobre l'autodeterminació dels catalans s'assembla més a les posicions imperialistes, pròpies de l'autoritarisme que no pas amb la Internacional socialdemòcrata".

Bolaño: "L'autodeterminació dels catalans no és una veritat divina perquè hi ha molts catalans que no hi estem a favor: "Em sembla vomitiu!"

Graupera: "A mi també em sembla vomitiva la posició del PSOE i bé que l'aguanto".

Bolaño: "I és feixista, no? No acceptar l'autodeterminació de Catalunya és feixista, no?"

Graupera: "A mi em sembla feixista".

Bolaño: "Estàs ancorat en un món de 'yupi', xaval!"

Graupera: "Ancora't on tu vulguis, però la posició del PSOE s'assembla més a les posicions imperialistes al cor dels programes autoritaris que a la Internacional socialdemòcrata. I estic disposat a discutir-te això fins que se m'acabi la veu i s'ha de poder discutir en particular als mitjans públics si aquesta frase que jo dic és veritat o no".

Bolaño: "Què et semblaria que jo digués que tots els independentistes són nazis o puta Catalunya?"

Graupera: "Em semblaria discutible".

Bolaño: "Hi ha una qüestió de respectar l'adversari, de respecte al discrepant. Tu no estàs en posició de la veritat. A veure si et situes!"

Graupera: "Quan el PSOE donava suport a la Policia entrant a Nació Digital a identificar periodistres, on erets? On erets tu?"

Bolaño: "Fent front a la pressió independentista que ens feien als no independentistes. Què passa? Què passa?"

Graupera: "Darrere la Policia..."

Bolaño: "Darrere la Policia no, xaval. Vaig estar en contra de les càrregues. Confons l'actitud del PP amb el que pensa el PSOE i estàs molt equivocat. Espanya, igual que Catalunya, no és uniforme per molt que vosaltres ho vau intentar. I la prova que no tens tota la raó la tens perquè vas tenir una pinya a les municipals del 'copón'".

 

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#28 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 30/01/2023 - 08:38

Cuñadismo cañí entre un sociata del PSC y un indepe donde es difícil saber quien tiene la razón, ya que la exhibición de superioridad moral de los dos roza lo grotesco. Traspasan océanos con su sabiduría, son unos cachondos.

#27 Strelnikov, Continuo espacio tiempo, 29/01/2023 - 21:30

Que este tal Grsupera sea profesor de filosofía es bien signo de la mediocridad de nuestro tiempo. Verle citar a Hannah Arendt para justificar que el PSC es nazi no sé si es penoso o risible.

#26 BEJOTA, BCN, 29/01/2023 - 20:57

EL DERECHO AL PATALEO TRAS EL FRACASO DEL PRUSES:INSULTOS EN MEDIOS PAGADOS POR TODOS Y ATROPELLOS CON LA LENGUA QUE HAY QUE MULTAR POR ESASO INTERES .PORCA MISERIA.

#25 LoisA, Tabarnia , 29/01/2023 - 19:52

O esta reflexión de Graupera en Va per llarg (2015): "No és cap novetat històrica. Des de fa segles, quan l’Estat entra en crisi total, rebroten les forces vives a Catalunya. I cada cop, els exclosos es barallen pel terròs, s’anul•len els uns als altres, i acabem sota el cosit de l’aristocràcia i l’oligarquia de sempre"

#24 LoisA, Tabarnia , 29/01/2023 - 19:51

Lo de Graupera y el PSC viene de atrás, y Yo les recomiendo que busquen un artículo suyo, fácil de encontrar, con título white trash.