Publicitat
Comunicació · 7 d'Octubre de 2016. 08:36h.

Puyal: "res ens ha d'allunyar de la veritat"

El periodista defensa que "és el valor més sòlid"

Puyal: "res ens ha d'allunyar de la veritat"

Puyal, amb Rovira, Giró, Vilajoana i Martínez, durant l'acte

El periodista Joaquim Maria Puyal ha fet un discurs en la sisena edició de la trobada de networking del sector de la Comunicació Corporativa de Catalunya, NETCOM 2016, que ha congregat a més de 200 comunicadors, entre socis i stakeholders, a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm.

Puyal ha dit que "els mitjans s'han d'orientar al servei, per pressions que rebin. I és que, a més, el servei és també negoci" i ha afegit que "res ens ha d'allunyar de la veritat, mai" perquè "és el valor més sòlid".

El periodista ha afirmat que "si jo fos el responsable d'una gran organització, invertiria en auditories comunicatives" i també ha destacat que els protocols són adequats per sistematitzar les actuacions però va puntualitzar que "han de permetre un marge per a la rebel·lió responsable, quan la intel·ligència ho aconselli". "La comunicació és un art", ha conclòs.

L'actual junta de Dircom Catalunya està formada per Martínez Gistau, directora corporativa de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC de CaixaBank; Ramon Rovira (Banc Sabadell), María José Isern (Anticipa Real Estate), Kathy Matilla (Facultat Blanquerna), David Coral (BBDO), Fede Segarra (Damm) i Marc Gómez (Abertis).

Avui està constituïda per 146 professionals d'empreses i institucions catalans, i representa el 14% dels socis de Dircom -les altres territorials són Aragó, Canàries, Castella-Lleó, País Valencià i Múrcia, Galícia i Nord, a més d'una junta rectora a Andalusia que sumen més de 950 socis-.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Martirià, Banyoles, 08/10/2016 - 11:43

Amb què surt, ara, aquest? Això q diu l'honora, però és més vell q l'anar a peu. I ho hauria de saber. "La veritat us farà lliures" llegim a l'Evangeli, per exemple. I el que també hauria de saber és que ha de parlar amb correcció gramatical ("res NO ens ha d'aturar..."). És acadèmic, i doctor.

#13 pepe.-., andorra, 08/10/2016 - 00:36

no es mal periodista, pero hace años q lo dejo, q viviendo en el pestilente barrio de corrupcion q es la autonomia catalana y mas concretamente Can Fanga, lo de las olimpiadas fue de ordago y el lo vio todo en primera persona, q alguien como el diga eso, para mi, es una falta de respeto.

#12 Alex, Barcelona, 07/10/2016 - 17:24

Jo no em crec absolutament a ningú.Observo,escolto,miro,penso i decideixo per mi mateix.

#11 sid, bcn, 07/10/2016 - 16:33

jajajajjajajajajajaj

#10 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 07/10/2016 - 14:12


Aixo es tota una extravagancia en el mon on ens estan fent viure.