Publicitat
Comunicació · 29 d'Agost de 2021. 11:05h.

"Quan analitzes la història de Catalunya, et cauen els collons a terra"

Toni Clapés: "som un país d'imbècils"

"Quan analitzes la història de Catalunya, et cauen els collons a terra"

El presentador del Versió RAC1, Toni Clapés, ha dit en una entrevista a Vilaweb que "quan analitzes la història de Catalunya, et cauen els collons a terra". "Això ho va definir molt bé mossèn Ballarín. Catalunya és el país de la bessonada. M'encanta, aquesta descripció. És així. Al Barça hi ha els nunyistes i els cruyffistes; en un poble hi ha l'ateneu i el casal; la colla vella dels Xiquets de Valls, la colla jove dels Xiquets de Valls...", ha exposat.

Clapés manifesta que "cada dia estem tots més emprenyats tots amb els altres, tot són trinxeres" i ha apuntat que "si et llegeixes la història de Catalunya, que me l'he llegida bastant, t'adones que Catalunya tota la vida ha sigut això". "Mai no hem fet res més perquè som un país d'imbècils. Sempre ens atonyinem nosaltres mateixos. Quan hem d'anar tots a l'una, sempre passen per sobre els interessos personals. I així ens va", ha remarcat.

El periodista diu que la classe política de l'Ajuntament de Barcelona està caducada i, en aquest sentit, exposa que "no hi ha cap candidat avui dia que em generi cap mena de confiança ni il·lusió per a votar". També critica que "no hi ha un objectiu clar de cap a on ha d'anar la ciutat" i admet que "m'hagués agradat ser alcalde de Barcelona" però no es presenta perquè "no estic capacitat".

Finalment, Toni Clapés denuncia algunes actituds incíviques que es produeixen a la capital catalana i subratlla que "la llibertat d'un s'acaba on comença la de l'altre". "Aquest concepte s'ha perdut. Jo foto el que em dóna la gana i els altres que es fotin. Poso la música a tot drap a les tantes de la matinada i que s'apanyin. I després truques a la Urbana i a sobre no vénen", lamenta.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#30 Vicenç Pardal, Villagüevo, 30/08/2021 - 15:42

Aichina m´agrae,que citeu el meu dichital. Si us hi subscriviu us regale 2 kilos de taronches i un de llimones.

#29 Agus, Cornella De lobregat, 30/08/2021 - 12:11

Si, lo sois los indepes.
Pero a mi no me incluyas, mentecato.

#28 Neferu, Barcelona, 30/08/2021 - 10:55

Sí, M.Pilar pero la máquina de vapor queda muy lejos. Lo cierto es que todos los planes del franquismo invertían en desarrollo industrial en Cataluña y el País Vasco (el 25% total de las inversiones del Instituto Nacional de Industria franquista fueron a parar a la provincia de Barcelona. Las demás regiones solo eran cotos de caza, pesca, y panta

#28.1 Menjamela Grandi, Anapurna, 31/08/2021 - 07:27

Desde Felipe V todos los gobiernos centrales han cuidado, mimado, favorecido y protegido el desarrollo económico catalán. Tras la pérdida de Cuba, Puerto Rico y Filipinas se le ha devuelto "el favor" al Estado declarando a Felipe V el máximo enemigo de Cataluña y a España el Estado opresor. Malnacidos desagradecidos.

#26 electra, Barcelona, 30/08/2021 - 09:31

Fins ara no t'adones que som un país de borregos? Tu tambe n'est responsable, per la ràdio has dit i dius el que et dona la gana, cosa que no podem fer moltissima gen

#25 Jotae, Vng, 29/08/2021 - 22:36

Ni más imbeciles, ni menos; ni más burros ni menos; pero siempre nadando contracorriente.
Lo mejor es que “lis propietarios de los reinos se casaran “, Isabel y Fernando; de lo contrario de hostias nos hubiéramos dado!!!
Nuestra desgracia, siempre, la clase dirigente: nobleza, Iglesia, y partidos políticos.