Publicitat
Comunicació · 18 de Febrer de 2021. 20:39h.

Querella de Vox contra Jair Domínguez

Va afirmar a Catalunya Ràdio que calia combatre al partit "amb un cop de puny a la boca"

Querella de Vox contra Jair Domínguez

Vox ha presentat una querella, davant el jutjat d'instrucció de Barcelona, contra el col·laborador de Catalunya Ràdio i TV3 Jair Domínguez, "per un delicte d'odi" després que instés a combatre Vox "amb un cop de puny a la boca".

"Avui vull desitjar un dia de merda a la gent de Vilamalla i la Pobla de Mafumet que han votat a Vox. No m’escoltaran perquè no crec que sintonitzin Catalunya Ràdio, però cal dir-ho perquè m’estremeix que un poble veí voti tan fortíssimament a favor del feixisme", va dir Dominguez a Catalunya Ràdio.

"El poble més poligoner de l'Alt Empordà vota Vox. El resultat de la Catalunya poligonera és neonazi, qui s'ho podia imaginar. Al feixisme se'l combat a les urnes. Doncs es veu que no. Les urnes donen ales al feixisme. ¿No ho sabíeu? Al feixisme, als nazis se'ls combat amb un cop de puny a la boca. No hi ha mitges tintes. No es negocia amb el feixisme", va afegir.

La vicesecretària Jurídica de la formació, Marta Castro, denuncia també, en el seu escrit al jutjat, que el col·laborador "fa una identificació, absolutament infundada, indeguda i irresponsable, de Vox amb el feixisme", i "reforça aquesta identificació de VOX en qualificar-lo també de neonazi".

L'escrit assenyala també el "perill cert de la violència que es generarà contra Vox perquè sigui apreciada la responsabilitat de director del mitjà de comunicació i del propi medi".

De fet, el mitjà no s'ha desvinculat de les declaracions del tertulià, sinó que "han estat acceptades per la línia editorial fixada pel director del mitjà”. Així, l'equip jurídic de Vox ha sol·licitat que es prengui declaració als querellats.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Santa Paciencia, Barcelona, 19/02/2021 - 18:43

Este mequetrefe nos ha tocado como un ejercicio de gran paciencia y resignación y control de la agresividad porque siempre que lo veo me entran muchas ganas de romperle las gafas.

#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 18/02/2021 - 23:38

"als nazis se'ls combat amb un cop de puny a la boca" Exacto Jair Hitler Domínguez. Aquí el puñetazo en la boca. Judicial, sí, pero puñetazo. Disfrútalo.

#7 Yomismo, Sevilla, 18/02/2021 - 23:21

Me encanta lo que ofrece VOX que es Ley y Orden y otros partidos se extrañan de que VOX sea cuarta fuerza ya en el parlamento catalán. Poco ha sacado VOX para el caos que hay liado en Cataluña.

#7.1 Frank, Madrid, 19/02/2021 - 11:28

El problema es que en este pais Ley y Orden no significan justicia sino partitocracia.

#6 Kokoko, Bcn, 18/02/2021 - 23:03

Aquesta genteta trempa amb l'odi. Es la seva viagra.

#5 Marcial, Santa Coloma, 18/02/2021 - 22:41

Domingo, no son extrema derecha, vox es un grupo de tecnócratas especializados en el cierre y liquidación de chiringuitos. Han llegado para quedarse, saben que aquí no les faltará trabajo. Y tu serás su primer cliente.