Publicitat
Comunicació · 12 de Febrer de 2018. 10:42h.

Quico Sallés: "odiosament espanyol"

El col·laborador de Preguntes Freqüents apareix amb un nas de pallasso al programa

El periodista Quico Sallés ha aparegut aquest dissabte amb un nas de pallasso al programa Preguntes Freqüents de TV3 en homenatge al regidor d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, que ha estat acusat de desobediència i un delicte d'odi per posar-se aquest objecte davant la Guàrdia Civil durant els fets del 20 de setembre en el registre de les conselleries.

Sallés ha aparegut amb un nas vermell -imitant el regidor- al plató del programa i la presentadora Laura Rosel, que també duia una samarreta amb un nas vermell dibuixat, li ha demanat que "et veig diferent". "Estic odiós. Odiosament espanyol", ha contestat el periodista.

Quico Sallés, periodista del digital El Món i col·laborador fix del programa, ja va intervenir el passat 16 de setembre en el mateix programa de TV3, quan el presentava Ricard Ustrell, amb un tricorni de la Guàrdia Civil. La seva relació laboral amb La Vanguardia es va acabar poc després.

Ustrell li va preguntar: "Per què portes aquest barret?", i ell va respondre que "és la manera que tenim ara de treballar a Catalunya, així vam passar més desapercebuts". "És la performance per poder treballar amb tranquil·litat", ha reblat.

Quico Sallés, amb Laura Rosel
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#22 Purria Separata, Mollerussa, 12/02/2018 - 21:30

Tenemos una televisión de m... que se dedica a insultar a más de la mitad de los ciudadanos que la pagan.
Que la cierren!!

#21 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 12/02/2018 - 20:57

Ya lo dijo el M.H. President de Tabarnia. Ésta banda de fanáticos han perdido el oremus, su odio es de frenopático; tendremos un disguto y gordo.

#20 Tirant, Bcn, 12/02/2018 - 20:42

¿Para cuando el cierre de TV3? ... Demos respuesta a este fanático el 25 DE FEBRERO EN BARCELONA RECLAMANDO EL CIERRE DE ESTA MAQUINARIA DE SEMBRAR ODIO Y TRIBUNA DEL GOLPISMO.
¡Todos a la manifestación: 12 h en el monumento a Rafael Casanova!

#19 Perico, Matadepera, 12/02/2018 - 19:44

Yo creo que se ha quitado la nariz que llevaba antes y se ha dejado la auténtica. Es comprensible, la anterior le apretaba mucho.

#18 Tabarnés, Tabarnia , 12/02/2018 - 17:42

En Mariano ho va tenir a les seves mans. Tancar TV3 li hagués comportat molts de redits electorals i a molts catalans un alivio. Ará tenim la formula per poguer acabar amb aquesta televisió i aquest es el tema economic. S´han d´aturar les injeccions de fons a la cadena i se l´ha de secar poc a poc.