Publicitat
Comunicació · 21 de Gener de 2011. 10:23h.

"Quin deute tenim la resta dels espanyols amb Catalunya?"

El periodista José María Carrascal demana "deixar-se d'històries"

"Quin deute tenim la resta dels espanyols amb Catalunya?"

Carrascal

El periodista José María Carrascal, en un article d'opinió a l'ABC, pregunta "quin deute tenim la resta dels Espanyols amb Catalunya? El fet d'haver estat el mercat dels productes de la seva revolució industrial? El cedir-los els Jocs Olímpics del 92 , que van expandir Barcelona més enllà del Tibidabo i li van donar una dimensió universal?".

"Deixem-nos d'històries i posem els peus a la realitat. De l'ocorregut a Espanya som responsables els espanyols, i ni Catalunya pot demanar un tractament fiscal preferent per aportar més, és a dir, per ser més rica, ni Andalusia pot demanar per ser més pobre, ja que aquestes condicions les han creat elles", considera.

"Poques coses hi ha més anacròniques que uns senadors escoltant per auricular, més, quan el que han de sentir tant és que se senti o no. Aquests milers de milions de dèficit que Mas ha trobat en els comptes catalanes són també deute històric? Els hi haurem d'aportar la resta dels espanyols, com a Andalusia, seguir finançant el PER? És què s'aturarà això? On és la responsabilitat individual i col.lectiva? On és el sentit comú?", es pregunta.

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#70 gemma, matadepera, 23/01/2011 - 17:06

totalmente de acuerdo José María.

#69 Prrrrrrrt, Toncbuctu, 23/01/2011 - 09:50

Enric, Ejpanya es, efectivament, Africa.

#68 Ramon, Barcelona, 23/01/2011 - 00:56

Que et perdoni ta tia la guenya. Haver-ho pensat abans! A tu et sembla que pots deixar anar una paraulota com Espanya i després demanar perdó i ja està, com si res?

#67 Concatenado, Vic, 22/01/2011 - 23:28

Enric (pedralbes): no re equivoques, que la guerra del 36-39, quienes la ganaron fueron los catalanes. Supongo que ignoras que Barcelona fue la provincia española que mas voluntarios aporto al bando nacional. Y de quien financio a primo de Rivera padre, mejor ni hablar...

#66 català emprenyat!, Catalunya, 22/01/2011 - 20:42

És a dir: catalans, a treballar, pagar impostos a Espanya i a CALLAR! Quins collons! (amb perdó per l'expresió)