Publicitat
Comunicació · 13 d'Abril de 2022. 12:52h.

"Quin fàstic fa Espanya"

Un humorista de TV3 pregunta "com us ho fareu els espanyols per treure-us de sobre" Florentino Pérez

"Quin fàstic fa Espanya"

L'humorista de TV3 Joel Díaz ha dit "quin fàstic que fa Espanya a vegades" durant l'entrevista que li ha fet al periodista Fonsi Loaiza, autor del llibre "Florentino Pérez: el poder del palco", a la seva secció "Díaz de Furia" del programa APM?.

Díaz exposa a Loaiza que "aquí parles de l'ascens de la figura de Florentino Pérez de ser un buròcrata franquista fins a acabar sent, avui dia, l'home més poderós d'Espanya" i afegeix que "per ser l'home més poderós d'Espanya has de controlar l'economia, però també has de controlar la política, la justícia i ha de controlar els mitjans de comunicació. Florentino controla tot això". "Ho fa tot a través de la llotja del Bernabéu", respon.

Durant l'entrevista tracten el pas de Florentino per la política, si "és un capo mafiós", la relació que tenia el president del Reial Madrid amb Miguel Blesa i el 3% a Catalunya. Loaiza ha assenyalat en aquest sentit que "ACS era una de les que més adjudicacions s'emportava amb Jordi Pujol i quan ell deia que si movem l'arbre... potser un dels que queia era Florentino". "Ai, Espanya, quin fàstic que fa a vegades", ha reblat Joel Díaz.

Finalment, l'humorista de TV3 li ha preguntar a Fonsi Loaiza "com us ho fareu els espanyols per treure-us de sobre aquest tio", en referència a Florentino Pérez. "Doncs, que mirin TV3", ha conclòs el periodista.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#38 bejota, bcn, 15/04/2022 - 20:29

ENTIENDO QUE UNA PERSONA SE SIENTA SEPARATISTA PERO NO ES NECESARIO SER UN PERFECTO CRETINO.

Otto Von Bismarck : «España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido»

#37 Decebut, bcn (tbn), 15/04/2022 - 12:23

Se'ns pixen a sobre i diuen "Quin fàstic que fa Espanya!"

#36 Uno, Una, 14/04/2022 - 13:45

La RT catalana que pagamos todos. Ni un solo minuto sin su propaganda.

#34 Olegarioelpilos, Barcelona, 14/04/2022 - 11:43

Luego se extrañan de los resultados de las encuestas sobre Cataluña en el resto del Estado

#33 Resistencia , Flors i violes , 14/04/2022 - 11:36

Este Loaiza empezó yendo a determinados programas deportivos de tv como autodenominado portavoz de Podemos Deporte. Hacía tanto el ridículo que Podemos tuvo que desautorizarlo expresamente por una nota de prensa.
Pero ahora ha sido descubierto por la impar TV3.
Siempre únicos.