Publicitat
Comunicació · 17 de Juliol de 2009. 17:20h.

"Quina putada que haguéssim d'anar al jutjat per aquells fatxes!"

Albert Om explica que Denaes va retirar la denúncia després de la mort de Rubianes

El periodista i presentador d'El Club de TV3, Albert Om, ha recordat Pepe Rubianes en l'acomiadament del programa. Om ha dit, amb una imatge de Pepe Rubianes de fons, que "per una vegada deixa'm fer servir les teves paraules Pepe: quina gran putada que haguéssim d'anar al jutjat per la denúncia d'aquella colla de fatxes".

El presentador, sempre dirigint-se a Pepe Rubianes, ha dit que "sàpigues que després de morir-te, l'associació per la defensa de la nació espanyola (Denaes) va tenir el gran detall de retira la denúncia contra tu i contra mi. Quin detall van tenir!".

Per últim, ha assenyalat que "podríem haver anat a sopar plegats a la Barceloneta i parlar d'altres coses, però havíem de perdre el temps parlant amb advocats i jutges. Sé que això, a tu Pepe, et va amargar algun dels últims mesos de la teva vida i em sap molt de greu".

Albert Om, amb Francesc Escribano y Mònica Terribas, a l'últim progrma d'El Club
Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 silvia, Barcelona, 19/07/2009 - 20:51

TRUNERA- dir que en Rubianes feia un humor intel·ligent es molt a dir: Era barroer, masclista i recorda en castellà.

#38 Alicantino, Alicante ESPAÑA, 19/07/2009 - 13:44

TruNeRa, efectivamente tú si que eres RUBIANES, y otras cosas....

#37 Alicantino, Alicante ESPAÑA, 19/07/2009 - 13:40

No hay nada peor que un tonto útil, y eso es lo que le ocurre a este sr., y perdon por lo de sr. El q consintiera en una tv púb., en un progr. en el q era el responsable, decir lo que dijo el tal rubianes, habla por sí solo. No hay más comentarios.

#36 erill, invisible, 19/07/2009 - 01:17

Como que no se insulta a Cat. practicamente cada dia encuentras insultos y mentiras muchas mentiras sobre Cat en los medios de comunicacion que todos sabemos. Y se aceptan las mentiras y odios de supuestos periodistas serios, pero de un humorista no .

#35 rafa, lleida, 18/07/2009 - 19:16

di q si,tu insultas y ojo con querellarse.
a callar si señor viva la democracia. ah
a partir de esto q nadie hable de catalonofobia. vergueza le debia de dar utilizar a un muerto. si insultas atente a las consecuencias y se acabo, ya vale de bocazas