Publicitat

La Vanguardia fitxa l'exsecretari de comunicació de Mas per substituir Rahola

Quota convergent

La Vanguardia ha fitxat l'exsecretari de comunicació del Govern d'Artur Mas, Josep Martí Blanch, com a nou articulista del diari una setmana després que el diari acomiadés la periodista Pilar Rahola.

El periodista Josep Martí Blanch escriurà articles en les seccions d'Opinió, Política i Esports, tal com ha informat aquest diumenge el rotatiu. Amb aquest moviment, el diari vol compensar la defenestració de Rahola, que havia col·laborat de columnista des de 2007.

Nascut el 1970, Josep Martí és periodista amb extensa trajectòria, principalment en l'àmbit de la comunicació empresarial, corporativa i política. El 2011 va fer el pas a la política i va exercir de secretari de comunicació durant els dos mandats d'Artur Mas. El 2016 va tornar a l'activitat privada i va reorientar la seva carrera cap al periodisme.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Eusebi, Barcelona, 31/05/2021 - 10:04

Tal para cual... aquest personatge defensava el Prucés quan cobrava d’en Mas i ara ens explicarà perquè el Prucés ha fracassat. Com La Vanguardia, vaja.

#8 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU , P. RAHOLA EN TODO ES MENTIDA, 31/05/2021 - 08:45

LA VANGUARDIA ES MACHISTA .Quita a una mujer y pone a un hombre..¿ POR QUÈ CUANDO QUITAN A UNA MUJER SIEMPRE PONEN A UN HOMBRE ? Una de dos SON MACHISTAS O LES BAN LOS HOMBRES ,.Si se quita a una mujer se pone otra ,QUE LAS HAY MAS INTELIJENTES QUE MUCHOS HOMBRES . RAHOLA Mañana en TODO ES MENTIDA ,la podreis ver y escuchar

#7 Neferu, Barcelona, 30/05/2021 - 19:11

Vaya, vaya con La Vanguardia. Ha cambiado una carta por otra pero de la misma baraja. Así se asegura de que en los trenes, metros, y otros puedas, conseguir el diario como un regalo que nos hace la Generalitat pero que paga con nuestro dinero. la ética de este país se la ha comido las subvenciones

#6 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 30/05/2021 - 18:27

¿Se supone que es un cambio positivo?

"Cobijamos a quienes nos manden" - la "Vanguarida"

#5 Telamarinera , Vng, 30/05/2021 - 17:08

Porqué convergente? Querrá decir conveniente.