Publicitat
Comunicació · 29 d'Agost de 2008. 15:25h.

RAC 1 aposta per Toni Bolaño

L'exdirector de Comunicació del Govern coincidirà amb Jordi Barbeta, amb qui es va enfrontar

RAC 1 aposta per Toni Bolaño

Bolaño, en una imatge d'arxiu

L'emissora Rac1 incorpora en la seva nova temporada a l'exdirector de comunicació del govern català, Toni Bolaño, com a tertulià en el programa "El món a Rac1", presentat per Jordi Basté. Bolaño compartirà tertúlia, entre d'altres, amb el cap de Política de La Vanguardia, Jordi Barbeta, amb el qual va tenir problemes en el passat, després que el periodista del Grupo Godó denunciés amenaces per part de Bolaño.

El programa incorpora també a les tertúlies habituals a l'exresponsable de comunicació del president del FC Barcelona, Jordi Badia, i als periodistes Miguel Rico i Helena García-Melero, i inclou la tornada del Teatre de Guerrilla, amb una 'contratertulia' d'actualitat i economia, i la continuació dels col·laboradors Sergi Pàmies, Ramon Solsona i David Broc, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Alexei, Barcelona, 01/09/2008 - 10:49

Jordi Badia i Toni Bolaño.... mmm, li va la marxa al Basté.

#11 Gerard, Barna, 31/08/2008 - 18:19

Quin xut, quina potència, quina col.locació, quin efecte, quina intenció! Llàstima que sigui un autogol. Aquest és el món pseudo-periodístic que tenim. El Conde juga al de sempre. EL que em sap greu és veure gent com en basté ficats en aquest toll.

#10 Oriol, BCN, 30/08/2008 - 15:51

Collons, el Barbeta i el Bolaño junts en una tertúlia. Això sí que és morbo, i no la teleporqueria com Gran Hermano, informatius tele5 (sirenes incloses...), el nosequè corazón... Esperem que el meu estimat Barbeta estigui a l'alçada.

#9 lola, Barcelona, 30/08/2008 - 09:59

Vergonyós, creia que era una cadena molt més oberta. Ara resulta que el Basté sociata amb el cul llogat. Quin avorriment

#8 Marc, Reus, 30/08/2008 - 09:52

Quan els periodistes catalans fan un lloc per a qui els ha menyspreat i tiranitzat, demostren que no tenen la més mínima dignitat.

Barbeta, dimiteix i no tornis a passar per Rac1!

Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com