Publicitat
Comunicació · 7 d'Octubre de 2017. 20:39h.

Rac1: “cap pas enrere”

Un històric de l'emissora titlla el Govern espanyol de “carpetovetònics”

Rac1: “cap pas enrere”

Javier Godó i Artur Mas, en una imatge d'arxiu

Jordi Margarit, un periodista històric de Rac1, ha demanat al Govern de la Generalitat que no faci “cap pas enrere” en el full de ruta independentista. “Els que diumenge passat es van partir literalment la cara els col·legis per tots nosaltres, ens empenyen a no fer cap pas enrere. Catalunya, tu a la teva”, ha assegurat aquest dissabte en el programa 'Via Lliure'.

El locutor de Rac1 ha valorat positivament que el president del Govern, Carles Puigdemont, reclami “diàleg i mediació”, però critica que el cap de l'Executiu central, Mariano Rajoy, repeteixi que “quan es parla de la unitat d'Espanya no hi ha mediació possible”. “Què podem esperar d'aquests carpetovetònics que porten d'una forma congènita la indissolubilitat de la pàtria gravada als gens”, ha sentenciat.

Margarit ha defensat la via del diàleg “fins l'últim minut”, però adverteix que “un minut després” caldrà fer una “declaració de propòsits” i “preparar la nova República amb eleccions constituents”. El periodista ha assenyalat que la Republica catalana és sinònim de “valors cívics i socials” per a tothom, “tot el contrari del que hem hagut de patir durant tants i tant anys”.

Respecte les càrregues policials de l'1-O, ha afirmat que “no oblidarem mai” l'actuació “catastròfica, desmesurada, violenta i premeditada” de la Guàrdia Civil i la Policia. “Tampoc oblidarem mai la resistència de la gent, de la nostra gent”, ha conclòs  Margarit.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#32 pepe.----, andorra, 09/10/2017 - 15:55

por cierto, lo de ni un paso atras fue una orden ejecutiva de Stalin, algo escalofriante, pero normal, entre totalitarios siempre queda todo....

#31 pepe.----, andorra, 09/10/2017 - 15:52

ya veriamos lo q diria el taliban este si mañana Barcelona se constituyese en comunidad autonoma, ya verias tu lo q diria de la sacrosanta unidad catalana y bla, bla.....Lo dicho, la ley del embudo, ancha para el separata, estrecha para el resto y todo ello con la entusiasta colaboracion de Rajoy y su gobierno, tan traidores como los separatas.

#30 Sergi , Barcelona, 08/10/2017 - 20:18

Margarit un taliban independentista, un fanatico separatista, un manipulador desvergonzado al frente de RAC1. No me extraña nada la deriva de la Radio del señor Conde en manos de esta gente. No le auguro un buen futuro al Grupo Godo con este tipo de sujetos en la direccion.

#29 Sergi , Barcelona, 08/10/2017 - 20:10

Mucha culpa de todo este desastre, de toda esta ruina es en parte del Grupo Godo, a traves de RAC1, 8TV, LV, debidamente untados y bien subvencionados. Pero ahora ya le estan viendo las orejas al lobo, el Conde esta viendo las consecuencias del monstruo que creo.

#24 A., Barcelona, 08/10/2017 - 10:06

"Tampoc oblidarem mai la resistència de la gent, de la nostra gent”, aquest és el problema Jordi Margarit. Que ara ja no seràs mai més la meva gent. Ens heu volgut menystenir. Us hem deixat fer de tot. I no n'hi havia mai prou. Ara us heu tret la careta. "Pacificament", però us heu tret la careta. Aneu contra nosaltres. I no ens estarem quiet