Publicitat
Comunicació · 23 de Juny de 2010. 10:12h.

RAC1, contra César Vidal

Jordi Basté creu que "fomenta l'independentisme" i Antonio Franco demana "menyspreu absolut"

L'historiador i periodista César Vidal ha estat motiu de crítica durant la tertúlia d'El món a RAC 1 arran d'unes declaracions en les quals assegurava que "Catalunya nos arrastra a la ruina", a més de titllar l'Estatut d'"operación de depredación y expolio de los nacionalistas catalanes". "Estamos quebrados para un siglo, nuestros nietos no van a ver el final de la crisi", sentenciava.

Jordi Basté, després d'escoltar les declaracions, ha assenyalat que "això fomenta l'independentisme. "Jo no sóc independentista, però jo no pertanyo a aquest món", ha afegit Antonio Franco, que ha demanat "un menyspreu absolut perquè això és incendiari". "Està fet amb intenció de barallar-nos", ha lamentat.

Lluís Foix ha recordat que Vidal equiparava el govern català "a un govern nazi", a més d'explicar que també han iniciat un campanya perquè a la selecció espanyola no se li digui La Roja, "perquè els recorda la Pasionaria".

César Vidal
Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#47 Ramon, Barcelona, 26/06/2010 - 22:40

Hi ha uns espanyolistes que fomenten l'independentisme. I n'hi ha uns altres que no. Doncs bé. Esquerra qualifica d'amics de Catalunya els segons i posa el país sencer en mans de la seva sucursal. Si no són idiotes és que són traïdors.

#46 Toni, BCN, 26/06/2010 - 15:52

Pues son las mismas tesis que prestigiosos historiadores como Stanley Payne, que es una auténtico historiador que no vive de enchufes y subvenciones como Paul Preston. César Vidal tiene una memoria enciclopédica, es único.

#45 Daniel Arenzana, Badalona, 26/06/2010 - 13:47

Será doctor o lo que quiera, pero un seguidor de las tesis ultras y nacionalcatólicas de Pio Moa y R.de la Cierva, que tienen tanto prestigio internacional como Chiquito de la Calzada, hace ideología historiada, no historia.

#44 cesc, Bcn(Països Catalans), 25/06/2010 - 13:54

aquest desgraciat i inciendiari irresponsable i provocador, a més de mentider i neofeixista, l'haurien de penjar d'una forca a la plaça major.això seria massa honorific per a tal subjecte,millor tallar-l'hi la llengua perque no digui mes bestieses

#43 berilio, barcelona, 25/06/2010 - 13:28

Pero estos comentaristas saben en realidad lo que está pasando?. Conocen las cifras?. Conocen la deuda?.Saben como esta la financiación?.Saben con que dinero cuentan para comer en sus medios de propaganda?.Saben como tienen el mercado exterior?