Publicitat

L'exdiputat de la CUP Antonio Baños també deixa de ser tertulià els dilluns

Rac1 fa fora Rahola

El Món a Rac1, programa dirigit per Jordi Basté, ha prescindit de Pila Rahola com a tertuliana, després de l’enfrontament que la periodista va mantenir amb el Grup Godó -propietari de l’emissora- arran del seu acomiadament com a columnista de La Vanguardia. L'exdiputat de la CUP Antonio Baños, que també era tertulià els dilluns, només mantindrà la col·laboració dels caps de setmana al programa Via Lliure, de Xavi Bundó, juntament amb Llúcia Ramis.

Rahola s’havia convertit en una de les veus més representatives de l'espai neoconvergente a la tertúlia d’El món a RAC1 dels dilluns, programa presentat per Jordi Basté. L’emissora, però, ha decidit prescindir dels seus serveis i ha apostat per cares noves com l’exlíder de Podem, Pablo Iglesias o l’exdirectora de TV3, Mònica Terribas, que han acompanyat un altre habitual, Màrius Carol.

La periodista va ser acomiadada mesos enrere de La Vanguardia, on havia començat a escriure el 2007. Rahola va explicar que des de la marxa de José Antich com a director la seva situació al diari sempre ha estat "molt difícil".

També va tractar el director del mitjà, Jordi Juan, de covard, va afirmar que la capçalera de Godó l'havia volgut "censurar" en multitud d'ocasions i va considerar "deplorable" el paper del diari amb la "causa general contra Catalunya" de l’Estat.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#49 bejota, bcn, 15/09/2021 - 12:51

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA , FORCADELL, FERRUSOLA, DE GISPERT, PONSATI , A. GABRIEL, M. ROVIRA , BORRÁS Y DEMÁS EJEMPLARES DEL MATRIARCADO CATALAN ,CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.

#48 bejota, bcn, 15/09/2021 - 12:47

TE RECUERDO , RAHOLA , LO QUE TE DIJO EL PRESIDENTE DEL CLUB DE EMPRESARIOS ALEMANES :"SI NOS TOCAN LAS NARICES CON LA CONSTITUCIÓN , NOS VAMOS." (VER NISSAN , BOSCH, CONTINENTAL ,ETC.)
EN USA , TE RECUERDO QUE LO QUE HICIERON EN CATALUÑA ,ALLÍ LE HABRIA COSTADO IR A ALCATRAZ DE POR VIDA.

#47 ferran, jonestown, 14/09/2021 - 14:16

no patiu pel en gintonio,que ell sabrà com sobreposar-se aquest tràngol…

una visita a casa fuster i després uns vídeos de japanese scat…

i aquí no ha passat res…

#46 Leonor, Figueres, 14/09/2021 - 06:20

Sigo teniendo el champagne en fresco preparado para celebrar cualquier hecho negativo de esta tipa.

#46.1 Lola, Badalona, 14/09/2021 - 09:41

Somos muchos los que lo celebraremos.

#45 Vigatano, Viv, 13/09/2021 - 21:36

Y al Pedo, han echado al Pedo también?