Publicitat
Comunicació · 4 d'Abril de 2020. 12:19h.

RAC1 s'oblida de preguntar a Oriol Mitjà sobre els errors

La gran preocupació de l'emissora és la reobertura el Camp Nou

El presentador del programa Via Lliure de Rac-1, Xavi Bundó, no ha preguntat a l'investigador de Can Ruti, Oriol Mitjà, sobre els pronòstics erronis sobre el coronavirus que va fer en una entrevista al programa de Jordi Basté el passat 11 de febrer.

El mateix Mitjà va assegurar aleshores que la infecció pel Covid-19 "és molt lleu" i també va afirmar que "no hi ha risc per a tota la població". "La taxa de letalitat fora de la Xina és del 0,2%. És molt semblant a la grip epidèmica que patim tots els hiverns", va afegir.

Budó, en canvi, ha fet diferents preguntes al voltant de la proposta de desconfinament que ha plantejat i li ha demanat pel "termini en que les persones sanes podran sortir al carrer" o si "trigarem que els aficionats puguin tornar al Camp Nou", entre d'altres.

nota.jpg

Mitjà ha explicat que "els esdeveniments de més de 50 persones, on es poden produir superdisseminacions del virus, s'hauran de deixar pel final" i, en aquest sentit, ha assenyalat que "fins a la tardor jo no tornaria a obrir el Camp Nou". També ha advertit que "les mesures de contenció es poden allargar fins a la tardor del 2021".

El presentador ha acabat l'entrevista amb "una pregunta que sé que no li agradarà" i li ha demanat si "recuperarem el món que vivíem just abans d'aquell cap de setmana del 14-15 de març que es va decretar el confinament". "No sé quan el recuperarem, potser encara trigarem una temporada fins que tinguem solucions permanents o definitives com medicines o vacunes", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Sergi Sergio, Barcelona, 05/04/2020 - 21:31

Cualquier "experto" que escoja la Generalitat solo tiene que tener un unico merito ser un "patriota" fiel a la causa, nada mas, les da igual cualquier otra cosa, lo unico importante es que sea de la secta del lazo amarillo, todo lo demas no importa. Y asi estamos en todo.

#14 Pilar, Sabadell, 04/04/2020 - 21:08

Aquet sr.es un farsante ha fet un informe de copiar y pegar....y se lo atribueix ell.... pocavergonya..tot això que diu ja està estudiat...acaso srs no ho sabeu...????vol semblar un mesias y es un pobre inutil

#13 Decebut, bcn (tbn), 04/04/2020 - 19:29

Tant se val! Els bons patriotes tenen mala memòria i, a més, no llegeixen l'e-notícies.

#12 Joan , Bcn , 04/04/2020 - 15:33

mitja el niño guapo del lacismo

#11 Y mascarillas obligatorias, cuando?, Bcn, 04/04/2020 - 14:40

Porquè no estudian Corea China Singapur Hong Kong Chequia. Muy baja mortalidad!
1 MASCARILLAS OBLIGATORIAS para todos, si se quiere salir a la calle todos las podemos fabricar

2 Proteger los médicos y los mayores , hasta el 80 90% contagiados mayores y residéncias, mas de un 50 60% fallecidos

3. Cuando lleguen los test cribar los casos con A