Publicitat
Comunicació · 3 de Desembre de 2009. 16:46h.

"Rafa, això és insultant"

Topada entre els directors d'El Periódico i El Mundo a la tertúlia de Catalunya Ràdio

Els directors d'El Periódico, Rafael Nadal, i d'El Mundo a Catalunya, Àlex Salmon, han discutit durant la tertúlia d'El matí de Catalunya Ràdio arran de l'editorial conjunta del passat dijous. Nadal ha acusat El Mundo de "publicar mentida rere mentida" i de manca de pluralitat.

"Tots els articles d'El Mundo van en la mateixa línia, nosaltres tenim de Fèlix Azua a Terricabras", ha assenyalat Nadal. El moment de més tensió s'ha produït quan Nadal ha retret Salmon que "hi ha gent del teu diari que diu que no s'han d'alliberar els segrestats perquè diuen que són catalans enlloc d'espanyols".

Aquestes paraules han indignat Salmon, que li ha etzibat que "això que estàs dient és insultant". "És una gran mentida", ha afegit, a més de revelar que "hi ha una persona molt propera a mi" en l'expedició. "Anem malament, això a mi no m'agrada, això és destruir, no construir", ha sentenciat el director d'El Mundo.

Tot i això, Nadal no ha rectificat i ha dit que "us aconsello que mireu els articles de disssabte dels amics de l'Àlex Salmon"   

Àlex Salmon
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Jaume, Girona, 04/12/2009 - 16:51

L'Antonio Burgos no escriu en EL MUNDO sinó a l'ABC. El sr. Nadal s'ha equivocat.

#12 Sebastià, bcn, 04/12/2009 - 13:28

Dos perfectes exemples de la premsa "seriosa i rigorosa", ni més ni menys. A veure quin és més TBO.

#11 Ona, Manresa, 04/12/2009 - 00:52

Ui quin numeret! Dos unionistes barallant-se de cara la galeria quan defensen exactament el mateix: españa

#10 Tomppa, Sabadell, 03/12/2009 - 23:16

Mateixa gent de merda que llegeix uns llibres com era al món fa 2000 anys ( fàstic com era! ) colen defensar aquell món encara avui dia, destrucció i guerres i intolerencià! En minim originals tenia raó però aquesta gent d'avui dia, quina merda!

#9 Fart de Psoeriódico, Terrassa, 03/12/2009 - 19:11

Que et bombin Nadal, en el fons tu ets com ells, o sigui que ara no us feu els catalanets.