Publicitat
Comunicació · 1 de Febrer de 2010. 22:07h.

Rafael Nadal amenaça amb deixar 'El Periódico'

El diari podria ésser adquirit pel grup mallorquí Prensa Ibérica

Rafael Nadal amenaça amb deixar 'El Periódico'

Rafael Nadal, en un acte al Parlament

El director d'El Periódico, Rafael Nadal, podria deixar el càrrec a les properes setmanes per les diferències amb l'empresa i l'eventual venda del diari al grup mallorquí Prensa Ibérica, segons ha sabut e-notícies.

Nadal manté una bona relació personal amb l'actual propietari, Antonio Asensio, però la seva relació amb la resta de l'equip directiu és tibant a causa de les pressions per retallar despeses. L'empresa insisteix en la necessitat de redefinir costos arran de la crisi malgrat l'expedient de regulació d'ocupació que ja va fer El Periódico mesos enrera. Rafael Nadal va substituir Antonio Franco com a director el maig del 2006.

Els rumors de venda d'El Periódico també s'han revifat en les últimes setmanes i, en aquest cas, apunten al grup Prensa Ibérica, que ja gestiona a Catalunya Diari de Girona, Regió 7 i Empordà i està interessat en augmentar la seva presència. El grup també controla altres diaris com Diario de ibiza, Diario de Mallorca, Faro de Vigo, La Nueva España, La Opinión de Granada, Información i d'altres.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Teresa Rubió, Cerviá, 21/08/2011 - 21:01

¡Rafa Nadal ! ets, dels millors pediodistes que tenim a catalunya, tens una gran profecionalitat , sentiria que, per culpa de la crisí no estiguis al lloc que et correspongui , ¡m'encanta els teus coloquis i escrits!,
Fà falta mes gent com tu que sapiga analizar les coses amb seny i neutralitat

#15 javier , bcn, 22/04/2011 - 10:53

creo que la falta de imparcialidad "sobre todo con su entrega a los gobiernos de turno de la generalitat" añadido a la crisis e internet seran consecuencia de su desaparicion.

#14 Jordi Gou, Girona, 02/02/2010 - 17:50

Prensa Ibérica és una empresa catalana, amb seu a la Diagonal de Barcelona i que tributa a Catalunya. O sia queda clar!

#13 pep, girona, 02/02/2010 - 16:34


Til.la, molta til.la, germaníssim. La cacicada està de rebaixes.

#12 Hayek, Barcelona, 02/02/2010 - 15:57

Conec Diari de Mallorca, era el que teniem sempre a casa quan vivia a Palma. No li tremolava el pols si havia de fotre canya en Matas i els seu lladres o als babaus del Pacte de Pogrés. Bon diari tot plegat.