Publicitat
Comunicació · 4 de Març de 2014. 15:43h.

Rafel Nadal dubta d'Ernest Maragall

"No sé si això demostra més l’obsessió per mantenir-se"

El periodista Rafael Nadal ha qüestionat les intencions del president de Nova Esquerra Catalana, Ernest Maragall, que ha arribat a un acord amb ERC per anar de número dos de la candidatura per a les eleccions al Parlament Europeu.

Nadal, durant l’entrevista al líder del PSC, Pere Navarro, a El món a Rac-1, ha expressat que “jo no sé ni si m’agrada que Ernest Maragall vagi de dos d’ERC" i, en aquest sentit, ha apuntat que "no sé si això demostra més l’obsessió per mantenir-se que no pas serveix de substitució d’una llistà unitària”.

Aleshores, el primer secretari dels socialistes catalans ha dit que “no faré comentaris” i, finalment, Rafael Nadal ha afegit que “jo ho veig així”. El líder dels socialistes catalans ha assegurat que "el fitxatge d'Ernest Maragall per ERC enforteix el PSC de cara a les europees, perquè clarifica les coses".

Pere Navarro considera que el president d'ERC, Oriol Junqueras, "hauria de fixar-se més en el que hauria de fer i no fa; jo sóc més cap de l'oposició que ell, sens dubte".

Rafael Nadal (Foto: rac1.org)
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 BEJOTA, BCN, 04/03/2014 - 18:27

SR. NADAL: EL PSOE -PSC ,HA ESTAT PLAGADA DE SUBMARINS NACIONALISTES PER CONTROLAR EL VOT DE L'ESQUERRA A CATALUNYA. VOSTÈ HO SAP PROU BÉ...

#3 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 04/03/2014 - 18:13

Calla, que el seu germà, no ha estat a la política anys i panys per mantenir-se. Ja s´ha dit massa vegades. 8 anys com a màxim com EEUU. Només després del franquisme es deia que no era excessiu estar-hi el doble. Però ara ja podem de parlar de normalitat o encara no?.

#2 army, figueres, 04/03/2014 - 18:09

si l haguessin oferit al teu germanet tambe hagues acceptat, no sap retirar-se, no us doneu
compte que la gent ja esta farta de la mateixa
gent , Nadal, Margall, etc .Durant 40 anys visquen de sous publics, ja n´hi ha prou

#1 narcisa, acabaran tots a CiU, com Mascarell, 04/03/2014 - 16:16

lluita fratiCiUda de sociates per passar-se a l'enemic, jajjs.