Publicitat
Comunicació · 8 d'Abril de 2014. 16:09h.

Rahola a Camacho: "Mentidera!"

Toni Soler manifesta que la líder del PPC marxarà de Catalunya “si li donen asil polític”

Rahola a Camacho: "Mentidera!"

Rahola, amb Camacho, en una foto d'arxiu

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha rebut moltes crítiques a Twitter per dir que es planteja abandonar Catalunya i l'han tractat de "mentidera", d’actuar amb “molta mala fe” i de “recórrer a la por i a la mentida”, entre d'altres coses. 

Pilar Rahola li ha enviat una piulada: “@AliciaSCamacho diu que es planteja marxar de Catalunya perquè el seu fill no visqui en una societat en la qual no hi ha llibertat ni pluralitat: ¡MENTIDERA!”, ha escrit l’escriptora al seu compte de Twitter. 

El periodista i comissari del Tricentenari, Toni Soler, també ha donat la seva opinió des d’aquesta xarxa social i ha manifestat: “Que Alicia Sánchez-Camacho se'n va? Això serà si li donen asil polític”.

Jordi Basté, per la seva part, ha citat a El món a Rac-1 la notícia publicada per e-notícies  i ha dit que “només un comentari”. Després de guardar uns segons de silenci ha dit “fins aquí el comentari”.

També s’hi ha pronunciar el diputat d’ERC, Oriol Amorós, que ha dit que “que Camacho digui a 13TV que es planteja marxar per ‘falta de llibertat i pluralisme’ és un insult a la intel·ligència. I molta mala fe”.

El republicà considera que aquestes declaracions són una mostra que “cada vegada que es queden sense raons (sovint), recorren a la por i la mentida”. “Camacho t'has passat. Som un poble, no ens fracturaràs”, ha sentenciat.

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, també ha fet referència a les declaracions de la líder del PPC i ha manifestat que “estan intentant crear clima balcànic fictici”. És la darrera oportunitat que els queda per fer esclatar conflicte. Alerta!”, ha afegit.

Finalment, el president de Súmate, Eduardo Reyes, opina que Camacho abandonarà Catalunya: "No caurà aquesta bacora..." "No faltés qui li pagui el bitllet; només d'anada clar!", ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 BEJOTA, BCN, 11/04/2014 - 17:27

Nació Digital ha preparat una gran enquesta per als lectors.

El seu vot s'ha desat correctament. Gràcies per participar-hi.
Vots totals: 1.164.453
Sí i Sí: 366.105 (31,44%) Sí i No: 4.770 (0,41%) No: 793.578 (68,15%)

#11 Núria, Vallès Occidental, 10/04/2014 - 14:18

Apa aquí, quines coses de dir-li a una companya de comentaris en el sionisme.

#10 enric, barcelona, 09/04/2014 - 16:40

¿Coneixeu algun programa de Tele on no surti la Rahola ? És per posar-lo, surt a tot arreu, fins i tot l´altre dia me la veig trovar al lavabo....

#9 Jlio, Barcelona, 09/04/2014 - 02:09

Pilar Rahola, reina del engaño y la estulticia tildando de mentirosa a la líder del PP catalán ?, eso si que es un anacronismo...es como si una madam de meretrices, organizara un foro sobre la virtud,decencia y la castidad....bueno aún esto ultimo sería mas coherente que lo primero...cosas veredes.

#8 Papaluna, Barcelona, 08/04/2014 - 22:38

Encara que la Camacho és un misteri (per fins a on ha arribat, sent com és), els noms que apareixen a dalt fan agafar un atac de al·lèrgia, pel que representen i per ser estomacs agraïts i perillosos sectaris: Reyes, Amorós, Soler... i els extremistes agressius i grollers Espot i Rahola. El pitjor!

#8.1 Gongylus, Girona, 09/04/2014 - 01:44

Això ho deus dir perquè tu prefereixes els noms de Primo de Rivera, Franco, Aznar, Fraga Iribarne, Blas Piñar, Alfonso Guerra, Esperanza Aguirre... Vaja, la flor i nata del respecte i la tolerància.