Comunicació · 4 de Febrer de 2018. 11:29h.

Rahola acusa Arrimadas de dir "mentides" en un programa de TV3

La presentadora del Preguntes Freqüents, Laura Rosel, no la talla

Rahola acusa Arrimadas de dir "mentides" en un programa de TV3

Pilar Rahola

La periodista Pilar Rahola ha retret a la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, que diu "mentides". Així ho ha manifestat després que la Arrimadas abandonés el plató de TV3 abans que Rahola fes una valoració de l'entrevista al programa Preguntes Freqüents.

Rahola, que ha fet un discurs de més de set minuts, ha dit que "avui m'ha costat l'educació d'escoles de monges perquè acostumo de saludar la gent i fer dos petons -ho ha fet amb Arrimadas-, però ha estat incapaç ni tan sols de dir que li agradaria que els adversaris polítics no estiguessin a la presó. Ni això!".

L'escriptora ha continuat: "crec que hi ha discursos que li compren a Telecinco. L'Ana Rosa deu estar encantada quan diu aquestes coses; però ha dit moltes mentides". "Jo ja entenc que no vulgui quedar-se amb mi, jo estaria encantada. No tindria cap problema. Ella acostuma a no voler-me tenir de contrincant", ha reblat sense que la presentadora Laura Rosel la tallés.

"És literalment mentida que una nova llei electoral li fos beneficiaria a Ciutadans. És mentida!", ha insistit Rahola, que ha retret aInés Arrimadas que vulgui "recosir un país quan menysprea i vol anul·lar dos milions de persones". "Si no t'agrada la seva gent, no t'agrada el seu himne, no t'agrada la seva memòria històrica, no t'agraden les seves reivindicacions... Per què vols presidir un país que no t'agrada?", ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

93 Comentaris

Publicitat
#80 @Stopseparatismo, Tabarnia, 05/02/2018 - 14:08

Los partidos independentista solo generan odio, división, corrupción y ruina económica. Los paises avanzados de Europa y el mundo lo saben y por eso están prohibidos. Firma nuestra petición "ilegalización de los partidos independentistas" en https://www.change.org/p/ilegalizacion-de-partidos-independentistas-en-espana

#79 CMR, Tabarnia, 05/02/2018 - 13:31

La Rahola acusando a los demás de mentirosos, el Rufián llamando a otros Judas.

Qué hermoso delirio el de los indepes.

#78 valenti, Vic, 05/02/2018 - 13:14

Suspito que una de les raons per l'odi visceral de Rahoka a Arrimadas es que ademes de guanyar eleccions aquesta fa goig.

#77 Victoria Secret, platja ARO, 05/02/2018 - 13:04

Chabacana, ligera de cascos, charlatana y con un morro brutal. Esta es el ideal de mujer de la Republica de Catadisney-Herzegovina

#76 Josep, Barcelona.Tabarnia, 05/02/2018 - 12:14

A aquesta senyora l’hi aniria molt bé somriure sanament, de tant en tant, com feim aquells que ella tant critica
https://youtu.be/dJWZ95qbHJ8