Publicitat
Comunicació · 25 de Setembre de 2009. 12:40h.

Rahola acusa El Periódico de voler-la "denigrar"

La periodista es mostra "dolguda" amb Josep Cuní per "donar cabuda" a una carta on se la critica

La periodista Pilar Rahola ha retret al presentador d'Els Matins de TV3, Josep Cuní, que "doni cabuda a coses denigrants dins el programa", en relació a una carta publicada a El Periódico, escrita per Eduard Puchol, on se la "denigra".

Puchol assenyala que "vull recordar a tothom que a la senyora Rahola l’hem vist diverses vegades en programes de teleporqueria parlant de xafarderies sense cap interès sobre la vida dels famosos".

"És una persona amb una aparent seguretat en si mateixa, però amb una manca de respecte profund envers les opinions contràries a la seva", afegeix Puchol. "Senyora Rahola: ja tenim una edat, i encara no entenc com apareix cada dia a TV-3, però aprengui modestament a tenir la boca un xic més petita. Estic segur que, d’aquesta manera, tots la respectarem molt més", conclou.

Josep Cuní ha fet referència a la carta i Rahola li ha retret que "suposo que no dónes cabuda a coses denigrants en aquest programa". "Hi ha diferència entre fer crítica i deningrar les persones", ha apuntat. Cuní, però, ha defensat que la carta no era denigrant, malgrat "entendre que et dolgui".

Rahola ha considerat que "hi ha coses que són més denigrants que d'altres. Si El Periódico, en la seva guerra amb La Vanguardia, té ganes d'obrir la veda i denigrar persones, que comenci. A mi em dol que en el programa que col·laboro no es doni cabuda a d'altres coses i  en canvi es doni cabuda a aquestes", ha explicat.

"Avui hi ha el Sebastià Alzamora que en parla del tema de Polònia, també el Joan Barril. Casualment només parles d'aquesta carta", li ha retret a Cuní, a més d'assegurar que "El Periódico, altrament bons amics, segur que han tingut moltes més cartes crítiques amb mi, però que no ataquen la persona. Hi ha estils".

Rahola, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#56 Martina, Palma, 27/09/2009 - 14:00

Increible, em sembla increible que ataquin una persona com la Pilar, que intentin callar-la amb tonteries com aquestes, no t'aturis Pilar estem amb tu.

#55 Toni, Girona, 27/09/2009 - 13:58

Endavant Pilar que el que passa es que esl del periodico son gelosos de no tenir articulistes del teu nivell.

#54 Carmeta, Tarragona, 27/09/2009 - 13:57

Clar que si, lluita Pilar contra els que et volen atacar, que no tenen coratge d'enfrontar-se a tu directament. Estem amb tu.

#53 Jordi, Vic, 27/09/2009 - 13:54

Endavant Pilar i força, estem amb tu!

#52 Montse, Manresa, 27/09/2009 - 13:54

Es que Pilar en Cuni et tracta molt malament i no hi ha dret, ets una de les veus més importants d'aquest pais, endavant i no et deixies portar per les males llegnues que t'ataquen.