Publicitat
Comunicació · 6 de Setembre de 2019. 12:09h.

Rahola acusa el Rei Joan Carles de tocar-li els pits

La presentadora de TV3 Sílvia Coppulo tracta Joan Carles de Borbó d'assetjador sexual

La periodista Pilar Rahola, durant una entrevista a 'El Divan' de TV3 ha recordat una anècdota, ja explicada amb anterioritat en diverses ocasions per part de la protagonista, segons la qual el Rei emèrit va posar-li la mà al pit durant una recepció al Palau de la Zarzuela, quan Rahola era diputada d'ERC.

La novetat aquesta vegada -segons el tall que ha avançat la presentadora del programa Sílvia Coppulo a twitter- és que Rahola ha descrit els fets de manera diferent a com ho havia fet fins ara, fet que ha portat a Cóppulo a tractar el Rei emèrit d'assetjador sexual i acusar-lo de no tenir "vergonya".

La presentadora de TV3 considera que l'incident posa Rahola a la mateixa alçada que les actrius de Hollywood que van impulsar el moviment 'me too' per denunciar els casos patits d'assetjament sexual en la indústria del cinema.

Pilar Rahola havia explicat temps enrere que l'incident es va produir de manera involuntària quan el Rei va tractar de recol·locar una xapa de l'expresident de la Generalitat, Francesc Macià, que l'exdiputada portava al pit. En aquesta ocasió, segons el tall publicat a les xarxes, Rahola ha afegit dramatisme al succés.

"Tu estàs allà ficada, i tens el Rei Juan Carlos, el Rei d'Espanya. I en un moment determinat se t'aixeca, et diu que tens el pin malament, et fot la mà i et fot suc de taronja", ha explicat la periodista a 'El Divan', programa que s'emet els diumenges a TV3 en prime time i on generalment s'entrevisten personalitats del món independentista.

"Me too. El rei Joan Carles va fer tocaments a @RaholaOficial sense cap mena de vergonya. Ho explica la periodista aquest diumenge 8 de setembre a la nit a @tv3cat @eldivanOficial", ha escrit Cóppulo.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#62 Juan Carlos, Valencia, 08/09/2019 - 19:56

Los indepes son felices creyéndose sus propias mentiras. Pero la mentira ha sido moderada, podía haber dicho que le puso la mano en el ch...

#61 Angel, Barcelona, 08/09/2019 - 19:25

JAJAJAJAJAJAJAJAJA.... esta tia es increíble... además de soñadora (por decirlo educadamente). Mas quisiera que D. Juan Carlos simplemente la mirara.

#60 Torental, Torrecilla, 08/09/2019 - 13:45

Lo habra soñado. No creo q vaya tan apurado, Juanito.

#59 luisalb, zgz, 08/09/2019 - 10:22

Está bien que se denuncien las cosas que son verdad. Pero aclárese señora Rahola, porque hace dos dias justificaba y le echaba un capote a Lluis Salvado cuando hablaba de que había que dárselo a las que las tuviera más gordas. No podemos hacer un discurso para los amiguetes y otro para los no, el tema es muy serio.

#58 Escamarlà, Waterloooo de Dalt, 07/09/2019 - 21:34

I aleshores Tahola li va dir al Borbó: “Vostè no sap amb qui està parlant !”