Publicitat
Comunicació · 4 de Desembre de 2011. 19:07h.

Rahola acusa Montilla de "menyspreu de la institució que ha representat"

La periodista li retreu que hagi acceptat un "càrrec de jubilat per fer la migdiada en seu parlamentària"

Rahola acusa Montilla de "menyspreu de la institució que ha representat"

Montilla, en una foto d'arxiu

Pilar Rahola ha dit que la decisió de José Montilla, d'anar de senador a Madrid, "recorda les pitjors formes de la política: multiplicitat de càrrecs, afany de protagonisme quan ja no correspon, menyspreu de la institució que ha representat i acceptació d'un càrrec de jubilat per fer la migdiada en seu parlamentària".

"O fer-la a casa, que si Montilla no es va dignar ni tan sols a presentar-se al Parlament quan el votaven senador, per què anirà al Senat, una cambra caduca que no serveix per a res i a què ningú no fa cas?", ha escrit en la seva columna d'opinió a La Vanguardia.

La periodista ha remarcat que Montilla "no comprèn que ha detentat el màxim càrrec que pot tenir un català. És a dir, li falta respecte a la institució que ha representat. I segon, perquè a més la menysprea amb la cambra política més devaluada".

Segons Rahola, "és molt trist veure com un Molt Honorable deixa la seva honorabilitat per pur afany de protagonisme, incapaç d'entendre que el seu temps polític s'ha acabat".

"Montilla ja no té res a dir. Líder d'un temps caducat, el seu moment va fracassar i intentar allargar-lo amb respiració assistida és tan patètic com inútil. Al final només aconseguirà acumular targetes de visita. Això sí, pagades per nosaltres", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#16 sabadell, bcn, 05/12/2011 - 02:22

Montilla Love Montilla, d'expresident li queda 1 any de sou pero si es fa senador empalma amb 4 més de sou de senador més pluses i aixis fins els 65, jubilació i visca espanya.

#15 Cèlia, Barcelona, 05/12/2011 - 00:55

Erc va cobrir de glòria les nostres esquenes malmeses amb aquest president immerescut per aquesta nació maltractada per la història i per la pròpia indecisió.

#13 jajajajajaa, barcelona, 04/12/2011 - 23:54

i a quil´importa ?

#12 jajjajaajaja, barcelona, 04/12/2011 - 23:53

ignorants convenients si sabessiu una mica d´historia veurieu que duran tl´edat mitjana van ser presidents de la Generalitat bisbes, castellans escollits per Madrid, que no hi ha per tant, la vergonya es el president que tanca hospitals i mor gent per falta d´assistencis

#12.1 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 05/12/2011 - 10:56

Y según un diario de Madrid, calentito de hoy 5 de diciembre, en el apartado Catalunya, limitará el gasto por alumno en papel de water. Muy mal deben estar la cosa o ¿Cuántos millones de Euros se ahorran con limitar el papel?

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 04/12/2011 - 22:50

A Montilla hasta la Rahola le chilla. No sabe qué hacer ni a donde ir ¿Esperaba acaso que los de ERC y su entorno le agradecieran lo que han podido mangonear gracias a su Tripartit? Se ha hecho nacionalista para llegar al poder con ellos, pero ahora vuelven a verlo como el que llegó de Iznájar.