Comunicació · 30 de Maig de 2015. 10:13h.

Rahola admet "el meu suport al president Mas"

La periodista remarca que "no em pot oferir res que m'interessi"

Rahola admet "el meu suport al president Mas"

Article de Pilar Rahola

La periodista Pilar Rahola ha admès en un article a La Vanguardia “el meu suport al president Mas”, però defensa la seva independència perquè el president de la Generalitat “no em por oferir res que m’interessi”.

Rahola lamenta que “en aquesta Catalunya revoltada i alhora esporuguida, només es considera independent qui es carrega el Govern, i, alhora, aplaudeix qualsevol formació amb la paraula esquerra a la boca. I si l'aplaudiment és als de l'altaveu i la pancarta, encara més independència de criteri”. “Defenses la progressia, ets independent; defenses Mas, ets un venut a l'or de la Generalitat”, afegeix.

“Però i si resulta que la independència de criteri és defensar qui ens dóna la gana, encara que no sigui tan divertit com carregar-se’l?”, pregunta directament “al meu estimat amic Xavier Rius, que últimament em retreu el meu suport al president Mas com si fos justament això, una manca d'independència de criteri”.

Pilar Rahola, en aquest sentit, assenyala “Per què algú no pot arribar solet a la idea que un governant està fent el correcte? És a dir, per què dóna una pàtina d'independència atacar Mas, i no defensar-lo? I si l'atac neix d'interessos espuris, o de dogmatismes polítics? I partir d'aquí es disparen les preguntes”.

“Personalment ho tinc fàcil -diu-: Mas no em pot oferir res que m'interessi, cosa que em dóna una gran llibertat per defensar la seva posició si ho crec convenient. I quan no m'agradi, faré el mateix”.

“Significa això que tinc raó? Per descomptat que no. Només significa que reflexiono i arribo a conclusions, siguin de l'aplaudiment d'uns o de la crítica d'altres. La independència és exactament això, dir el que hom pensa, amb la dosi de risc que comporta la llibertat”, conclou.

La periodista també va fer referència a aquest tema durant el programa 8aldia d’ahir i va reconèixer que “estic una mica cremada”. En aquest sentit, va admetre que “estic emprenyada amb el Xavier Rius, una miqueta. Som amics i els amics són els que poden emprenyar”.

Rahola va indicar que “la independència és tan agafar i dir que la política de la Generalitat com dir, des de la teva pròpia honestedat, a mi em sembla que no ho fan malament i, a vegades, això és més políticament incorrecte”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#31 Ferrán, Figueres, 31/05/2015 - 13:42

Prenem nota Sra. Rahola. Espero i desitjo que quant el Sr.Mas deixi de esser president vosté desaparegui dels medis. Ja n´estem farts de tanta Rahola.

#28 Banana Club, Pedralbes, 30/05/2015 - 22:16

Llegir a la Rahola és com engolir-se un pamflet de CIU.

#27 Laughter, L'H - España, 30/05/2015 - 21:57

Vaya! ... la burguesía bienpensante catalana, y la Rahola forma parte de este selecto club, empieza a asustarse. Estaba tan ensimismada con la posibilidad de quedárselo todo con la excusa de la independencia, que no se dio cuenta que por la puerta trasera se le colaba el rojerío frentepopulista.

#26 Joan, Sabadell, 30/05/2015 - 20:42

Encara algu llegeix Rahola? Que cansina.

#25 pep, bcn, 30/05/2015 - 18:24

INDEPENDENTISME? SÍ

però d'ESQUERRES !

visca el Tripartit COLAU - ERC - CUP !

fuck CIU !

#25.1 votant de la Colau, Barcelona, 30/05/2015 - 18:49

Ja era hora! Unionistes enemics? sí, però també CIU, adéu corrupCIU