Publicitat
Comunicació · 10 de Gener de 2017. 10:53h.

Rahola adverteix al PDECAT que "no ho poden fer pitjor"

La columnista creu que s'han disparat "un tret al peu"

Rahola adverteix al PDECAT que "no ho poden fer pitjor"

Pilar Rahola

La periodista Pilar Rahola ha advertit al PDECAT que "no ho poden fer pitjor" i ha remarcat que amb el debat de la successió "m'està venint la mateixa sensació que em va venir quan van fundar el partit, que ho van fer tot malament".

Rahola ha criticat el nom "terrorífic" del partit i, al programa 8 al dia, ha afegit que "hem acabat enterrant  un nom perquè tots hem acabat dient 'convergents'". "Això del PDECAT costa molt", ha sentenciat.

L'escriptora ha destacat que "no es van fer bé les coses" i ha criticat el "soroll" que hi va haver al congrés fundacional i el que s'està produint ara amb el debat de la successió encetat després que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, anunciés que no es presentaria a la reelecció.

"Per què es fan tants trets al peu els convergents?", s'ha preguntat Pilar Rahola, que ha qüestionat les "batalles casolanes" i ha remarcat que "no entenc per què han d'obrir el meló de la successió". "Què no tenen prou problemes?", ha reblat.

Finalment, ha constatat que "no es consolida el seu partit -el PDECAT-, tenen un problema molt seriós a les enquestes, el mateix Artur Mas no acaba de trobar el seu lloc polític..." "Veig nervis al PDECAT, veig indefinició, veig improvisació, veig poca estratègia i se'ls hi escapen per totes bandes els debats estèrils", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#25 ha ha ha, ha ha ha, 11/01/2017 - 02:19

ai ai ai...que el Pet de Cat punxa...

#24 Cat Show, Vic , 10/01/2017 - 20:04

Rahola etnesesitem...espanyaensroba...marchem tots junts....a la paella de Cadaques.

#23 Principis Pilarencs, Bcn, 10/01/2017 - 16:25

Escoltant el discurs de la protagonista, hom pot arribar a la següent conclusió: Els estimo molt a tots dos, pero si en cal pelar un, endevant!

#22 National Geogràfic, Girona, 10/01/2017 - 16:22

Aquests cada cop s'assemblen més al suricats, aquells animalons que es posen drets estirant el coll i es barallen per un escorpí fins que quan apareix una bestiola es fican al forat a tota pastilla i deixen caure l'escorpí que finalment s'el cruspeix el dolent. Hauríoen de canviar el prefix.

#21 Galba, Barcelona , 10/01/2017 - 14:13

Més que trets, canonades.