Publicitat
Comunicació · 12 de Maig de 2017. 13:42h.

Rahola afirmava que el cas Pujol era “una persecució política”

La periodista defensava que “ningú podrà dir que aquest home ha utilitzat el càrrec per fer-se milionari”

Rahola afirmava que el cas Pujol era “una persecució política”

La periodista Pilar Rahola, durant una tertúlia a El món a RAC1, va afirmar que el cas Pujol era una “persecució política” de l’Estat. Rahola va fer aquestes afirmacions el 2014, només 18 dies abans que l’expresident de la Generalitat confessés que havia evadit impostos, tal i com va recordar en el seu moment el web espanyolista Dolça Catalunya.

La periodista feia referència a les informacions d’El Mundo sobre la família Pujol i defensava que “aquest és un mitjà que ha publicat barbaritats”, a més de deixar clar que no s’ho creia. “Jo no recordo portades com les d’El Mundo a cap altre diari”, va denunciar.

La periodista, que es va enfrontar a Xavier Sardà i Joan López Alegre per la qüestió, va considerar que “hi ha un interès molt específic en una família i en membres privats d’aquesta família”. “Pujol és un home auster”, va reivindicar, a més de remarcar que “ningú podrà dir que aquest home ha utilitzat el càrrec per fer-se milionari”.

“No me l’imagino fent un recorregut corrupte, entre d’altres coses, perquè ni ha tingut temps, ni ha estat la seva vocació, ni s’ha dedicat a això”, va indicar. “Pujol no és diputat del Parlament, no hi ha un sol compte que parli del partit, els seus fills són una entitat privada. Semblaria un Estat policial que ara els partits polítics catalans es dediquessin a perseguir una família privada”, va advertir.

“Vinga! ara dediquem-nos a la família Pujol. És que és increïble”, va lamentar a més de sentenciar que “això no té recorregut parlamentari! això és una persecució política! és una persecució política!”.


Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#19 Beo abeces, Sitges, 14/05/2017 - 10:38

exacerbado por los que tienen poder, lo mismo que personificó en Apeles se le puede aplicar a ella.

#18 Beo abeces, Sitges, 14/05/2017 - 10:37

se le preguntó sobre el posible referendum y el dijo que era ilegal. Ella, le espetó más o menos que se fuera a Bolonia que no volviera dado que no se le echaba de menos (etnicista supremacista total). Él le conminó a que se fueran ellos (los que ella defiende). El tema gruas, coches, dinero que se mantiene y no sale, es goloso. De ahí el interés

#17 Beo abeces, Sitges, 14/05/2017 - 10:36

Espero que lo publiquéis: yo solo me hago eco de lo que corre por internet en relación al coste del colegio suizo (ya en Telainco tuvo una trifulca con Celia Villalobos) y los valores que ella dice representar y que pretende que los demás la obedezcan a ellos y a los suyos. Menudo zasca le metió ayer el Padre Apeles, en la misma cadena, cuando

#16 Dominica , Bcn, 13/05/2017 - 11:38

La Rahola es una Pujol-a com una casa de pages. Sectaria i corrupta.

#15 Votredam, Mataró, 13/05/2017 - 07:40

uno la escucha con detenimiento parece que tenga la razón absoluta. Por un tiempo según mi corto entender, no soy tan avezada como la Sra. Rahola, era la musa del prucés, escribiendo libros sobre Artur Mas y demás, dado que ella sentencia a la derecha pero se comenta ya en redes y medios digitales lo de la educación en Suiza de vástago o vástagos