Publicitat
Comunicació · 14 de Novembre de 2016. 11:25h.

Rahola: “al procés li falta lideratge”

La periodista no és “optimista” amb la independència: “falta relat i estratègia”

Rahola: “al procés li falta lideratge”

Rahola, amb Puigdemont, a Cadaqués

La periodista Pilar Rahola, durant la tertúlia d’El món a RAC1, ha lamentat que “al procés li falta relat, també li falta estratègia i probablement li falta lideratge”. “No estic optimista. Anem a un pim pam pum permanent, anem a reacció, no a acció, hem perdut la iniciativa”, ha considerat.

Rahola ha advertit que “l’Estat ha aconseguit arraconar-nos en una zona de trinxera i des de la trinxera no farem bona política”. “El que hauríem de fer és altíssima política per fer un procés i culminar-lo i el que fem és pura reacció. Reaccionem a les envestides de l’Estat sense cap estratègia”, ha assenyalat.

En aquest sentit, ha augurat que “no aconseguirem la independència amb l’èpica, l’aconseguirem amb la prosa intel·ligent”. Pel que fas a la manifestació de diumenge, ha reconegut que “amb tot el dolor de l’ànima, si em preguntes que em sembla des de l’estòmac et diré que endavant les atxes, que contenta estic de tanta gent. Si m’ho preguntes des del punt de vista de la raó, crec que estem en una certa deriva”.

“Anirem fent petites guerretes, purament estètiques, que ens porten a on?”, ha preguntat. “A mi no m’agrada el dia de la Constitució, però ara hem de fer una guerreta amb l’Estat, que és un mamut poderós i enorme, per aconseguir que deu alcaldes més siguin judicialitzats? això no és alta política, és la trinxera, i a la trinxera l’Estat sempre ens guanya. Lamento dir que estic, en el millor dels casos, perplexa”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#25 M....el último!, Cabo de Rocas, 15/11/2016 - 20:25

Sembla que el de l'esquerra amb samarreta ja s'havía cruspit la meitat de la paella.

#24 Optimistes de fireta, Ger-Undar, 15/11/2016 - 18:04

Segons la Pily en Puigdemont ho havía de fer molt be. Doncs sembla que no tant. Dies abans deia que l'Arturu era el millor actiu del procès. Quina gent!, fins i tot la CUP era un garant del moviment i als pocs dies ja no eren de confiança. En què quedem? Segurament les paelles sí que les encerta.

#23 perspicaz, bcn, 15/11/2016 - 14:52

Tu dedicate a las paellas que es lo tuyo

#22 Cat Show, Vic , 15/11/2016 - 14:39

No habra independencia, pero han robado roban y robaran mientras haya Pruses y victimismo y la AUTORIDAD competente este
prevaricando por accion o por omision.

#21 pepe.----, andorra, 15/11/2016 - 12:17

pues q descubrimiento, tu sabes q todo esto se inicio como cortina de humo para la enorme corrupcion q hay en España, de la misma manera q se uso el separatismo vasco para tapar el golpe de estado del 11 de marzo, por otra parte, lo q diga una correveidile del poder como tu, me la bufa.