Publicitat
Comunicació · 7 de Juny de 2021. 12:10h.

Rahola amenaça amb deixar el FAQS

"Estic fins als nassos"

La col·laboradora del programa Preguntes Freqüents de TV3, Pilar Rahola, ha manat callar al tertulià del programa Israel García Juez mentre mantenia un cara a cara amb el regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou. A més, en un moment de la picabaralla, la periodista amenaça amb deixar el plató perquè "estic fins als nassos".

"Calla't, si us plau! Callat! No et toca!, no et toca!, no et toca! Diré el que em dóna la gana i tu no em callaràs!", li ha dit Rahola a García Juez, que li retreu que "estàs dient mentides". Aleshores la presentadora del programa, Cristina Puig, li ha recordat al tertulià que "no és un debat, és un cara a cara", però el tertulià ha insistit que "el que estava dient la Pilar no és cert".

Pilar Rahola ha insitit que Israel García Juez guardés silenci perquè "no és el teu moment, però el tertulià li ha demanaf que "si no t'importa, Pilar, tu no em renyis que ja sóc grandet". "Me'n vaig, eh? Cristina, me'n vaig, ja estic fins als nassos. És que és un provocador i no tinc per què aguantar-lo!", ha amenaçat l'escriptora.

Bou ha reclamat a Rahola que "no marxis per respecte a l'audiència" i la presentadora Cristina Puig ha tornat a intervenir per demanar a García Juez que "no ho facis això". "No calia aquest número i ho saps" i ha al·legat que "m'he posat dreta perquè això estava pujant de to i no m'agrada".

Finalment, Pilar Rahola ha tornat a seure a la seva cadira i s'ha queixat per "haver d'aguantar la provocació de gent que té el poder polític, el poder judicial i el poder mediàtic a favor". "Nosaltres què som? Uns desgraciats, punyeta! Ja està bé!, i encara hem d'aguantar segons quines provocacions!", ha conclòs la col·laboradora.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#42 BEJOTA , bcn, 10/06/2021 - 13:07

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA , FERRUSOLA , FORCADELL, DE GISPERT , PONSATI Y DEMÁS EJEMPLARES DEL MATRIARCADO, CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.
El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés.

#41 Et, SABADELL, 08/06/2021 - 15:47

Charcutera. I columnista...
Una dona de primera...cobro aqui cobro alla!!
Show must go on!!

#40 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 08/06/2021 - 14:37

Tant debó que la direcció del FAQS prescindeixi d'ella, com ja ha fet La Vanguardia. És impresentable. No sap dialogar.

#39 Salambó, Barcelona, 08/06/2021 - 13:59

Pobreta, no meterse con ella, ya se ve que esta chica no está bien. Todos intentamos disimular, pero vosotros dale con las críticas. Pobreta, qué pena. Parece un guinyol, solo le falta el palo a la espalda para ir atizando a los malos.

#38 Marti , Palafrugell, 08/06/2021 - 13:31

Pues mire, señora Rahola (es una forma de hablar), muchos estamos de usted hasta los colones.