Publicitat
Comunicació · 25 de Setembre de 2009. 15:00h.

Rahola apunta Toni Bolaño per l'informe sobre periodistes

"Lla pròxima vegada que ens veiema a Rac-1 et demanaré explicacions: si surto a la llista, prepara't

Rahola apunta Toni Bolaño per l'informe sobre periodistes

Rahola sospita de Toni Bolaño

La periodista Pilar Rahola ha apuntat cap a l'exdirector de Comunicació de Presidència, Toni Bolaño, pel cas dels informes inútils i ha lamentat en un article d'opinió a La Vanguardia que "recordo perfectament l'escandalera que es muntava reiteradament amb els informes de l'època Pujol, i encara ressona l'escàndol Sellarès".

"Que ara llencin la primera pedra aquells que durant dues dècades van fer el seu, posant i esborrant llistes de gents, és notablement fariseu", afegeix en aquest sentit.

La periodista indica que "el passat té això, que és passat, i el present càrrega cap al tripartit amb igual miserable pes que va carregar abans cap al món convergent". "L'últim, el d'investigar als analistes polítics per a veure si érem nois bons amb el magnífic tripartit", recorda.

"¿És cert, Toni Bolaño? Doncs la pròxima vegada que ens veiem a RAC 1, et demanaré explicacions: si surto a la llista, prepara't. I si no surto, prepara't. Que ja està bé, estimat, ja està bé d'usar els diners públics com si fos paper de vàter", sentència.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Manel, Montcada i Reixac, 27/09/2009 - 14:10

Endavant Pilar tots estem esperant aquesta propera trobada a rac1, força.

#19 Joan Carles, l\'Hospitalet, 27/09/2009 - 14:08

Segur que aquest impresentable no la pateix la crisi com nosaltres no. Son ells els que s\'haurien de quedar sense feina. Sort que encara ens queden periodistes honestes com la Rahola que si no...

#18 Pau, Puigverd, 27/09/2009 - 14:06

Es indignant que no tinguem cap persona en qui confiar el nostre futur com a poble, Pilar no paris de lluitar perque gràcies a tu potser aconseguirem netejar la nostra plantilla politica i obtenir representants que valguin la pena.

#17 Mariana, Barcelona, 27/09/2009 - 14:04

Es que todos hacen igual es indignante, porque no vuelves a la politica pilar? asi tendria alguen a quien votar!!

#16 Cesc, Barcelona, 26/09/2009 - 21:34

El que és per morir-se de riure és dir que el PSC és un partit d'esquerres. Ai, que em moro, ha, ha, ha! Aquesta colla de nens de casa bona i que són més de dretes que Duran i Lleida.