Publicitat
Comunicació · 25 de Març de 2010. 09:09h.

Rahola compara Laporta amb un emperador romà

"Li quedarà cap amic, un de veritat, de mirar-li a la cara i dir-li: què et va passar?

La periodista Pilar Rahola, en un article d'opinió a La Vanguardia, defensa Alfons Godall i recorda que "aquest home de paciència bíblica pot dir prou. Sense més escarafalls, sense excessos dramàtics, sense cap altra veritat d'estar fart, però el cansament existeix en ell, quan la paciència es converteix en l'excusa per l'abús".

"Jan Laporta ha estat el millor president de la història del Barça i, al mateix temps, el que millor dilapida el seu propi capital. En algun moment de la seva biografia, aquest home de carisma imparable, d'idees clares i de forta personalitat es va confondre d' segle i va decidir emular al Cèsar, perquè ser només president li venia petit", lamenta.

"Al final del camí, li quedarà algun amic a Jan Laporta? No d'aquells de copes amb femení enrenou, ni dels que babean per una carícia, ni dels que aguanten anhelant la cadira, sinó amics de veritat. Dels d' mirar a la cara i dir-li: què et va passar?", manifesta.

"¿Què li ha passat amb Godall? Bàsicament que Jan no es dóna compte de que se'n va, que la idea de ser president per persona interposada necessita d'una titella per a produir-se, i que n'hi ha que s'afaiten des de fa anys. Realment imaginar que, si Godall era candidat, no enviaria a la seva pròpia candidatura? Tant menysprear l'amic de tota la vida? Llavors, per què el va animar a presentar-se?", es pregunta.

"Perquè va pensar que la lleialtat era un camí segur a la submissió ... O potser perquè, com el Cèsar, ja no recorda que els ciutadans no són serfs. Ara dirigeix el seu alè diví cap a un tal Ferrer, a qui havia deixat brou durant temps. No és amic, no és dels seus, no ha construït la notable herència del Barça actual, però, ara per ara, li diu: "Ave, Cèsar!", i això és l'únic que compta. devorats tots els fills, Saturn es queda sol, fins i tot quan l'envolten molts. I és llavors, retornat a la condició humana, quan potser malbarata alguna llàgrima ", conclou.

Capçalera de l'article
Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Xavier Sunyer, bcn, 08/04/2010 - 15:31

Rahola, yo te comparo con Juan de Arco, hasta te he hecho un fotoshop ardiendo en la hoguera

#38 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 05/04/2010 - 10:38

Visca Joan Laporta
Visca Catalunya lliure

#37 Ariadna, manresa, 27/03/2010 - 09:59

Desgraciadament, la Rahola té tota la raó. Quin país!

#36 M. del Mar, Badalona, 27/03/2010 - 08:09

Pilar, per desgràcia, tens tota la raó, tota. I fa molt apena que així sigui, però Laporta s´ha tornat un Emperador. I els emperadors no deixen fills. Quina pena!

#35 Núria, BCN(CAT), 26/03/2010 - 18:30

Suposo que Laporta li podria dir el mateix. Almenys molts sí li podem dir Què t'ha passat?. Ja no ets independentista? Té alguna cosa a veure el teu pas per la telescombreria ESP? Vas de seriosa i acabes a Cronicas i la Noria? T'atreveixes a dogmatitzar