Publicitat
Comunicació · 30 d'Octubre de 2009. 13:01h.

Rahola creu "millor" no ser amiga de Salvador Sostres

"Els que em treuen de la seva agenda, encantada de la vida, hi ha agendes que millor no ser-hi"

La  periodista Pilar Rahola ha replicat, sense esmentar-lo directament, l'article de Salvador Sostres, on aquest revelava que havia esborrat el nom de la periodista de la seva agenda telefònica. Rahola ha denunciat que arran de la seva intervenció a Els Matins de TV3, en la qual va manifestar que "sort que no som independents", ha rebut "insults, la meva web bull, m'han dit de traïdora de la pàtria cap amunt".

"Alguns dels més propers als detinguts estan histèrics, és normal. Hi ha els detinguts i hi ha els papistes". Rahola ha volgut donar explicacions sobre l'acusació de Sostres, que ha assegurat que la periodista anava a veure a Prenafeta i li exigia diners en nom d'una presumpta fundació catalanista. "La Fundació acta estava vinculada a Convergència, va néixer quan hi havia una ofensiva molt forta contra el discurs nacionalista".

"Aviso a navegantes: els que insulten, els que em treuen de la seva agenda, que encantada de la vida, hi ha agendes que millor no ser-hi. Si es pensen que jo callaré, si pensen que no continuaré dient el que penso sobre el que és un gran escàndol de corrupció que ha afectat totes les estructures d'aquest país, van molt errrats, Aquesta mena d'històries m'incentiven, més aviat", ha advertit.

Rahola, a TV3
Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 la senyoreta pepis, planeta terra, 03/11/2009 - 20:46

rahola, guapa, jajjs, té mèrit lo teu: tan insultadora com la belen esteban, però cobrant dels insultats... si mai s'adonessin, doncs tornes a canviar de "professió" i et fas tanguista. vull dir no, que no cobraries gaire. millor psiquiatra argentina.

#38 Rahola insultadora number one, BCN, 31/10/2009 - 22:14

Matias bingo, Rahola es la insultadora mayor del reino con mucha diferencia sobre el segundo clasificado que no la lees ni oyes nunca peró, les saca los colores a las peixeteras de la Boquería, yo le conté 50 insultos en una sola columna

#37 Oriol, BCN, 31/10/2009 - 18:52

El sostres està com una cabra. Té un comportament hiperactiu i compulsiu, que demostra que li falti un cargol.

Felicitats un cop més, Pilar!!!

Una petonàs i una abraçada.

#36 Patrici, Barcelona, 31/10/2009 - 17:27

Sostres no te remei. Es un ximplet que tira a tort i a dret, i que sovint ha tingut molts disgustos. Sempre recordaré quan embrutia a les vostres criades, dient que eren gent de baixa estofa, que parlava català. Es un patriota racista. Un fàstic

#35 Marcos, BCN, 31/10/2009 - 16:25

Ja li vaig dir a aquest noi que acabaria allunyat de convergència i que es quedaria sol. Ara ja no li dic res, o val la pena l\'esforç.