Publicitat
Comunicació · 24 de Setembre de 2013. 08:42h.

Rahola creu que CiU té "data de caducitat"

"La consulta pot ser el punt d'inflexió que separi CDC i UDC per sempre"

Rahola creu que CiU té "data de caducitat"

Rahola, en una imatge d'arxiu

La periodista Pilar Rahola ha valorat l'article del secretari general d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, i considera que "la unió de Convergència amb Unió té tanta consistència abans de la consulta com data de caducitat després d’aquesta consulta. I això no parla malament de Duran, sinó que explica l’enorme complexitat del mapa polític català, per sort gens maniqueu malgrat el simplisme d’algunes reaccions". 

En un article a La Vanguardia, l'escriptora exposa que "la qüestió és que la consulta uneix CDC amb UDC, tant com pot ser el punt d’inflexió que els separi per sempre". "Primer -continua- perquè Duran mai no baixarà del discurs regeneracionista, ja que és el seu des de sempre. Segon, perquè Artur Mas n’ha baixat definitivament, i no creu en la regeneració d’Espanya. I tercer, perquè difícilment l’esmentada Espanya voldrà oferir aquesta sortida 'viable' que reclama Duran".

Rahola creu que Duran i Mas es troben "en el mateix pla de dificultat" perquè "tots dos volen un altre estatus polític per a Catalunya, l’un dins d’Espanya, l’altre fora, i tots dos es veuran amb aspes de gegant". 

"Perquè si el discurs de Mas peca de dificultat i complexitat, el de Duran no és menor. A hores d’ara la gran pregunta és aquesta: què és més 'viable', la independència de Catalunya o la regeneració d’Espanya? Perquè la primera és molt difícil, però la segona fa segles que resulta impossible", conclou.

Finalment, la periodista remarca que "no participo d’aquest esport propi del sobiranisme que és disparar contra Duran Lleida. En aquests temps de blanc i negre, els defensors del gris pateixen una severa incomprensió a banda i banda, i per això Duran s’ha convertit en una espècie de botifler per als uns i en un catalanufo per als altres".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#30 BEJOTA, BCN, 25/09/2013 - 19:59

Vet aquí un del simbol (amb la Ferrusola) del "matriarcat" catalá. Quina colla !

#29 pepe, andorra, 25/09/2013 - 14:22

De hecho yo creo que moriremos todos, menos Israel y su Rahola, que són los elegidos inmortales.

#26 Pere, Lleida, 24/09/2013 - 21:42

És curiós que la Rahola encara no hagi dit res sobre els contractes del cunyat del Sr. Mas amb la Generalitat? Què estrany, no?

#25 Josep Pages Canaleta ( CARDEDEU ), VALLES ORIENTAL, 24/09/2013 - 21:34

Dos Partits Politics no poden esta junts si no pensen del tot igual . Tots saben lo que perjudica Duran i Lleida a Artut Mas aixo vol dir Separació ja .Es unapareja mal avenida mal avinguda no se entenen pas .ADEU A C.I.U. ho millor ADEU A DURAN I LLEIDA

#24 anonim, Mataro, 24/09/2013 - 20:19

i que fara... i el Culom... pubrets