Publicitat
Comunicació · 22 de Gener de 2019. 09:22h.

Rahola creu que Eduardo Inda és un "Goebbels amb internet"

"A les zones cavernàries de la dreta espanyola hi ha veus per alimentar aquestes intoxicacions"

La periodista Pilar Rahola ha valorat la polèmica entre Eduardo Inda i Risto Mejide durant una entrevista enl programa 'Tot és mentida', que presenta Risto a Cuatro, i ha dit que "això -en referència a Inda- és Goebbels amb internet, amb diurnidad i traïdoria".

Rahola ha afegit que "la viralitat converteix una mentida en massiva com la veritat única. A les zones cavernàries de la dreta espanyola hi ha veus per alimentar aquestes intoxicacions". "Impunitat de les fake news. El de la falsa agressió és demonitzar el missatger", ha lamentat.

La comunicadora ha continuat: "els que desmunteu la mentida d'Inda aconseguiu que us culpi. Ven que és víctima del que sigui i vosaltres culpables del que sigui. És pervers". "Heu tingut valentia i càmeres per desmentir-i queda en un sainet. Però sense càmeres i valentia hauriem a webs ultres dient que esquerranosos peguen a periodistes veraços", ha exposat.

Pilar Rahola, en aquest sentit, s'ha preguntat: Qui s'atreveix, com ho demostra i a través de quin mitjà de comunicació ho explica? Tu has pogut contra la impunitat Inda perquè tenies càmeres, valentia i un programa".

"Estem en un moment d'una inversió molt estranya del que és decent i del que no ho és", ha opinat la comunicadora, que ha deixat clar que "en el periodisme hi ha una indecència clara: mentir. Vendre una informació falsa és la pitjor indecència del periodisme".

La periodista ha denunciat que "en el moment que vivim, i amb les xarxes socials, i a Espanya particularment, la indecència s'ha convertit en el codi deontològic de moltes pàgines webs. I tots patim mentides contra les que no podem lluitar". "Ningú s'atreveix a anar contra els Indas". "Aquesta gent té un paraigua d'impunitat que els permet fer el que volen", ha conclòs.

Risto Mejide ha agraït a Pilar Rahola que "hagis accedit a entrar en directe" perquè "hem trucat a d'altra gent perquè entrés i no han volgut. Hi ha por a parlar d'Inda i de les seves mentides". "Primer us vaig dir que no perquè m'estic traslladant de casa, no perquè tingués por. Però jo ja m'he posat casc, tinc el fetge blindat. Jo ho tinc tot: catalana, progre, independentista, dona alliberada...", ha conclòs Rahola. 

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#24 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 22/01/2019 - 17:55

"Rahola creu que Eduardo Inda és un Goebbels amb internet"

Pues anda que tú, que eres la Leni Riefenstahl del "prusés" y eso que a mí Inda ¡pssst...!

#24.1 Sr Pepito , Lerida , 22/01/2019 - 20:49

Por favor,un respeto:Leni Riefenstahl era una nazi pero fue una gran cineasta,la Rahola sólo es la gran petarda de Tv3.

#24.2 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Ni de coña…, 23/01/2019 - 11:42

El sectarismo y la propaganda son sus semejanzas...

Por cierto y que decir del siempre agradable Risto Mejode ahora a sueldo del separatista Toni Soler... con el cuento de desbaratar fakes news, manipulación bananera garantizada.

#23 Lo Capita Collons, Teia, 22/01/2019 - 17:29

Mejide &Rahola dos parracs sobrados, supremacistas y quillos.

#22 FRAN BCN, Bcn, 22/01/2019 - 16:59

Totalment d' acord

#21 Sr Pepito , Lerida, 22/01/2019 - 15:31

Consejos vendo y para mi no tengo.Ja,ja,ja,la Rahola hablando de Goebbels,ella que es la verdulera de la Tv3,ja,ja,ja.

#20 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 22/01/2019 - 14:14

I lo graciós q suposa veure-la al FAQS bramant lo pusilànims que arriben a ser els seus conmilitons apoltronats a Palau? I veure al rapsoda i rey de les boutades aquest del Bernat Dedéu predicant la revolució a Tv3 i al Twitter?