Publicitat
Comunicació · 18 d'Abril de 2013. 11:34h.

Rahola creu que Toni Cantó "no dóna per més"

La periodista creu que la intel·ligència del diputat "brilla per absència"

Rahola creu que Toni Cantó "no dóna per més"

Rahola

La periodista Pilar Rahola, en un article d'opinió a La Vanguardia, lamenta que "el darrer d'apuntar-se a la banalització del totalitarisme ha estat aquest diputat que encadena declaracions pornogràfiques, tal vegada perquè com que no despuntava com a actor, ha decidit convertir la política en un mal cabaret".

Rahola creu que "l'ínclit Toni Cantó" troba les idees "al baix ventre". "Ara ha comparat el sistema educatiu català amb la pederàstia -li semblen horrors equivalents- i ha titllat la realitat catalana com a pur feixisme", critica.

"És possible que en casos com els d'un Toni Cantó, la inconsistència del personatge se sumi a la seva supina ignorància, i que usi aquests recursos perquè l'home no dóna per més, no endebades quan la intel·ligència brilla per absència, no sobren les ximpleries", apunta.

"Però ni un polític tan justet com ell gosaria fer aquesta comparativa si no hi hagués un clima col·lectiu que la fa permissible. Els Cantó, Cospedal, Vázquez, Bono i etcètera usen sense escrúpols el nom de Hitler perquè poden, perquè la societat no ho rebutja, perquè no genera anticossos. I aleshores la pregunta és aquesta: una societat que no sent agredida quan sent comparacions com aquestes, és una societat sana i plenament democràtica? Em temo que el virus de Franco encara la té molt malalta", conclou.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#27 BEJOTA, bcn, 21/04/2013 - 19:17

http://www.youtube.com/watch?v=_XNZs-I8BSY

#26 pep, manresa, 20/04/2013 - 13:43

La notícia té raó Toni Cantó no dóna per més, i la Rahola no dóna ni per molt ni per poc, només reb subvenCiUns.

#25 Francesca , BCN, 19/04/2013 - 22:32

Molt be Pilar ets valenta ,estàs voltada. De Nacionalistes Espanyols per totas bandes i sabs argumentar Las tevas opinions ,cosa que la majoria no fant ,molts d'ells per anticatalans , altres perque no en saben mes,.Estic d'acort amb el teu anàlisis de Toni Canto ,com actor.i polític no dona mes

#25.1 Pilar, Barcelona, 20/04/2013 - 13:35

Francesca és molt lleig dir-li voltor a la Rahola, ni que ho sigui, les dones sempre ens hem de defensar entre nosaltres.

#24 BEJOTA, bcn, 18/04/2013 - 19:23

SRA. BELÉN ESTEBAN(PERDÓ,P.RAHOLA):QUI NO DÓNA PER A MÉS ÉS VD. COM HEM VIST A YOUTUBE AMB UN ARANÉS I LES MENTIDES QUE LI DEIXAN ESCRIURA A LA "VANGUARDIA" GRACIES A LES SUBVENCIONS D'EN MAS.

#23 pep, manresa, 18/04/2013 - 19:01

òstiliMas, pila alcalina de Banyoles de referència difícil de recordar, jo no m'atreviria a dir si la Rahola "borda" o "no borda", com tu ho afirmes aquí sota, però el que sí m'he fixat és que ara ja es repinta els llavis com la seva companya comentarista de la Telecirco, la Carmen de Mairena.