Comunicació · 12 de Març de 2014. 10:36h.

Rahola critica el "masclisme ranci pota negra" de Manel Fernández

La periodista expressa el seu "fàstic" per les paraules del precandidat del PSC

Rahola critica el "masclisme ranci pota negra" de Manel Fernández

Iamtge de l'article

La periodista Pilar Rahola, en un article a La Vanguardia, lamenta "la ficada de pota del candidat a les primàries rebotat dels avals, senyor Manel Fernández, que, segons e-notícies, ha deixat anar aquesta floreta en roda de premsa: 'Barcelona necessita alcaldes amb pilotes, i no quatre maricons'".

"Què?! Com és possible que un senyor que vol vendre la idea del canvi del canvi del recanvi, que ataca tutti quanti perquè no és del poble i la resta de la retòrica de barricada pot caure en la baixesa de l’homofòbia de bar? I com és possible que algú així tingui cobertura en un partit progressista?", es pregunta.

"Suposo que dirà allò del llenguatge popular i etcètera, però una frase d’aquesta mena, a banda del masclisme ranci pota negra amb les seves 'pilotes' al vent, amaga un menyspreu profund envers els homosexuals. Òbviament el pobre no sap que els qui han tingut més “pilotes” durant segles han estat aquells que han defensat la seva sexualitat per sobre de la intolerància. En fi, quin fàstic", sentencia.

D'altra banda, la periodista remarca que "em sembla més presentable elegir el candidat del PSC amb primàries que tancar als despatxos l’estrany acord d’ERC amb Ernest Maragall".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#22 pep, manresa, 12/03/2014 - 20:32

perquè "pota negre"?... no se les afaita prou, les potes?.

#20 jotaeme, Mataró, 12/03/2014 - 18:31

En su línea de planchar un huevo o freir una corbata, la insigne doctora se autoproclama defensora de los gays, como de los israelitas o de la Esteban, el caso es exabruptar. ¿¿¿pota negra???? ¿hay tendenciosidad en ello??, fíjate que yo que soy mal pensado veo tendenciosidad en lo de pota negra

#19 BEJOTA, bcn, 12/03/2014 - 17:40

SRA. BELÉN ESTEBAN(PERDÓ,RAHOLA):TROBO QUE'L MATRIARCATCATLÀ ,ESTÀ MOLT ENFEINAT.

#18 ¡¡¡ GRÀCIES a Felip V !!! ........................, ¡¡¡ GRÀCIES a Felip V !!! .............., 12/03/2014 - 16:59

¡¡¡ GRÀCIES a Felip V !!! ...CATALUNYA... :

1) Pasó de la MEDIOCRIDAD y DECADENCIA de siglos a...la MODERNIDAD y PROSPERIDAD...

2) Pudo, por fin, BENEFICIARSE del COMERCIO con el resto de ESPANYA y con HISPANO-América..........................................................................

#18.1 cuidadin..., bcn, 12/03/2014 - 18:24

Gracias por matar ciudadanos y arrasar con pueblos, por intentar exterminar una cultura y una lengua.. enserio? darias las gracias a algo a adolf hitler publicamente delante de los judios? la equiparacion tiene mas sentido que la que soleis hacer.

#17 JA NO LI VA A DEIXAR PASSAR NI 1 MÉS ............., "malifeta rera malifeta"................, 12/03/2014 - 16:46

Fins ara, des de fa 35 anys, el separatisme ha estat ..." El nen 'consentit' " ... de l'Estat DEMOCRÀTIC de DRET ... Li ha deixat "campar al seu aire", cometre "malifeta rera malifeta"... però JA NO LI VA A DEIXAR PASSAR NI 1 MÉS, ... i molt menys "lo" del REFERÈNDUM-IL · LEGAL ...........