Publicitat
Comunicació · 25 de Maig de 2012. 12:02h.

Rahola critica "festa del salafisme" a Catalunya

La periodista recorda que al Prat hi havien "alguns dels imams més radicals del país"

Rahola critica "festa del salafisme" a Catalunya

Imatge de l'article de Rahola

La periodista Pilar Rahola, en un article a La Vanguardia, denuncia la trobada que Abdelilah Benkiran, cap del Govern del Marroc, va tenir amb dirigents marroquins de Catalunya a la Fundació Centre Esplai del Prat, el lloc habitual de reunió de la Unió de Comunitats Islàmiques.

Rahola lamenta que "el que havia de ser la trobada de les veus marroquines a Catalunya amb el dirigent es va convertir en una festa del salafisme integrista que pul·lula per la nostra terra". En aquesta festa no es "permetia l'entrada a ningú que no fos amic, i com es podien reconèixer, a primera fila, alguns dels imams més radicals del país".

"El més greu és que a la primera fila estava feliçment assegut el senyor Abdeslam el Laarusi, imam de Terrassa, imputat per la fiscalia pels violents sermons contra les dones que presumptament predica. Per cert, l'imam és secretari de l'esmentat consell", indica.

La periodista es pregunta "per què es continua considerant com a representació de la comunitat musulmana a entitats farcides de radicals contraris a la democràcia?". "Per què són els imams els que sempre han de fer la interlocució amb les administracions?".

Rahola condemna que "continuem cometent els mateixos errors de sempre, mentre el salafisme va fent de les seves, alimentant la radicalitat, segregant les dones, aïllant les veus democràtiques i abduint totes les organitzacions que troba el seu pas. La pregunta final és simple: fins quan els ho permetrem?".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ramon, Barcelona, 25/05/2012 - 16:17

Sí, senyora (o senyoreta), molt ben dit... EuroVegas, puticlubs, droga i ruletes russes dels jueus, aquestes totes, eh, però... especialment si són del sionista com ella Sheldon Adelson, el financer del Likud que ara intenta que l'extrema dreta israeliana a partir d'ara la paguem nosaltres.

#4 No ens deixen altra opció, bcn, 25/05/2012 - 14:37

El que està més clar de cada dia, és que cal votar a la PxC si volem tenir una mica de futur.

#3 Josep, Montroig, 25/05/2012 - 14:21

I què faran l' 11 de Setembre els barbuts cuatribarrats?

#2 komunistorro, Barcelona, 25/05/2012 - 12:37

ok llavors s´han d´ilegaitzar tots els partits nazionalistes , lópus i tancar tots els diaris del regim convergent

#1 Narcís, mataró, 25/05/2012 - 12:13

TOTA LA RAÓ. A veure si algú amb una mica de seny fa cas. Que sembla que estem bojos en aquest tema...