Comunicació · 13 de Novembre de 2013. 08:49h.

Rahola: "David Fernàndez degrada el Parlament"

Lamenta que el diputat de la CUP "s'ha especialitzat en insultar tot déu"

Rahola: "David Fernàndez degrada el Parlament"

Article de Pilar Rahola

La periodista i escriptora Pilar Rahola assegura que el diputat de la CUP, David Fernàndez, "degrada el Parlament" en "insultar tot déu que passegi per la seva comissió parlamentària". "Fins quan el Parlament li riurà les gràcies i no li demanarà mesura? -es pregunta- Perquè, perdonin, però sembla que li tinguin por".

Rahola, en un article a La Vanguardia, exposa que "després de demanar amb to inquisidor als pèrfids banquers que el mirin a la cara o es mirin al mirall, i brandant sabates de ressò iraquià, assegura que els trobarà a l’infern, és evident que és el rei del mambo. I, entre el seu vessant simpàtic i el superrevolucionari, qui gosava bufar-li?" 

"Tanmateix -continua-, i a risc que em caigui a sobre la marabunta internàutica, puc dir que aquest histrionisme sobreactuat és d’una fatxenderia prou insuportable? D’acord que el senyor Rato ens caigui fatal, i que Serra i Todó tinguin molt a explicar, però qui és aquest diputat per esdevenir el jutge i el sentenciador, condemnar-los al foc etern i, pel camí, insultar-los grollerament?"

L'articulista recorda al diputat de la CUP que "sap que alguns dels seus atacs poden ser calúmnies, Codi Penal en mà? i afegeix que "no és acceptable que el Parlament català es converteixi en una mena d’inquisició on el primer que vulgui notorietat pública li tiri cops de martell a l’heretge".

Pilar Rahola reivindica el Parlament com "l’espai de la política, és a dir, del pacte, la crítica, la gestió, la decisió, fins i tot és l’espai de les utopies i els somnis, però no sé on posa que és el lloc on convoquen la gent per poder insultar-la".

Finalment, assenyala que "fins i tot els dolents tenen dret que els jutgin amb les lleis a la mà, i no aprofitant la loquacitat estratègica d’una acta de diputat". "Perquè a més de mala educació, descortesia i fatxenderia, aquest espectacle és un pur judici paral·lel, on el senyor Fernàndez es converteix en jutge de tots. A qui més insultarà en seu parlamentària?", conclou.

Publicitat
Publicitat

136 Comentaris

Publicitat
#87 Jordi, Lausanne, 16/11/2013 - 00:30

En David va molt en compte a l'hora "d'insultar": LLadre, mafios, gangster....res que no estigui al diccionari. La sabata? Despreci al despreci
Deixeu de parlar d' historia. Siempre depend de qui l'explica. No s' hi pot pujar de peus.
Avui, ara, aqui, en Rato s'ha fet molt ric mentre altres s'ha

#86 Pili, Caesaraugusta, 14/11/2013 - 12:32

El Parlament ja estava degradat pel silenci dels diputats davant els abusos de la banca, senyora Rahola. I vostè tampoc és cap exemple de bones maneres, si això és el que li preocupa.

#85 silvia, BARCELONA, 14/11/2013 - 10:21

Rahola.. com és que no has anat de viatge amb el teu estimat Artur a visita Israel?... Pilar i t'agradi o no el David em representa al parlament més bé que mai ho ha fet ningú de tots vosaltres.. Si us plau Pilar marxa.. fora d'aqui. gent com tu fa més mal que bé. FOT EL CAMP

#84 Albert, Sant Feliu de Llobregat, 14/11/2013 - 06:40

Sra Rahola: el Sr Fernández ens representa, el varem votar i estem d'acord amb ell (formes i fondo), a vosté no l'ha votat ningú.
Precissament estem fins els "ous" de gànsters, potser és el que a vosté li fa més mal, perquè també ho és.

#83 Gràcies a ESPANYA..., ., 14/11/2013 - 03:39

Gracias a ESPAÑA, que llevó a América una serie de PRODUCTOS que NO había allí...

HOY día, ocupan el PUESTO nº 1 del MUNDO:

Cuba=Caña de AZÚCAR//México=MANGO//Ecuador=PLÁTANO//Colombia=CAFÉ//URUGUAY-Argentina=Carne de VACUNO...

(Canya de sucre i vacuum= valencians//cafè=catalans).....

#83.1 Eduard, Vic, 14/11/2013 - 20:45

Això deu ser una perversió del fracàs escolar: una persona que el poc que ha après ho ha après l revés.

#83.2 espanyaesfeixisme, Lleida, 15/11/2013 - 03:25

Com es nota que ets espanyolista per la teva limitació Intel·lectual.