Publicitat
Comunicació · 4 de Març de 2019. 13:19h.

Rahola declara "la guerra" a López Alegre

La periodista s'indigna perquè el politòleg qüestiona la seva presència televisiva: "estic a TV3 perquè a la gent li agrado!"

La periodista Pilar Rahola i el politòleg Joan López Alegre han mantingut el seu ja tradicional intercanvi de desqualificacions dels dilluns a El món a RAC1, després d'una discussió arran de TV3. Mots com "histèric", "histérica", "carca"", "pesat", "feixista" o "merda" han sorgit durant la tertúlia. Laia Bonet, una de les tertulianes, ha mostrat la seva incomoditat pels "crits" i els ha instat a "prendre til·la". Rahola s'ha donat per al·ludida i s'ha molestat molt amb l'exdiputada del PSC.

López Alegre ha etzibat a Rahola que "és evident que la teva presència a TV3 respon únicament a mantenir 'prietas las filas' i donar doctrina a la gent independentista que mira TV3". "Ara anem a la guerra! anem a la guerra! anem a la guerra!", ha repetit Rahola en escoltar aquestes paraules.

"Joan López Alegre: l'únic motiu pel qual tu estàs aquí i a tants d'altres llocs és perquè quan va sorgir el procés gent com tu us vau anar engreixant", ha argumentat Rahola. "I tu ets la que m'ho permets. I tu ets la que deixes que jo i la gent com jo visquem", ha replicat López Alegre, que ha retret a la periodista fer "un acte de supremacisme". "Calla ja, home!", l'ha interromput Rahola.

"Ets una carca, estàs acostumada a manar", li ha retret el politòleg. "Jo no et diré que ets un feixista", ha replicat Rahola, però López Alegre ha sentenciat que "has quedat retratada". Rahola, tot seguit, ha reconegut que López Alegre apareix als mitjans gràcies al procés però "estàs aquí perquè ho fas bé".

Aquestes paraules, però, no han calmat la situació i Rahola ha reivindicat que "si vaig a TV3 deu ser perquè a alguna gent influeixo i li agrado! Li a-gra-do! I la gent no és idiota, Joan López Alegre! A la gent li agrado! o és que m'ho regales tu? Sempre estem igual, amb el victimisme dels nassos! Pesats! I a més sempre insultant! supremacistes i merdes d'aquestes! és que és molt pesat!".

Tot seguit li ha tocat el torn a Laia Bonet, que portava una estona esperant per parlar del judici, i ha reclamat que "per respecte a l'audiència determinats tons s'evitin". "Jo els crits a primera hora, enlloc de cafès un parell de til·les", ha recomanat. Rahola s'ha molestat: "gràcies Laia, sense el teu judici moral estaríem tots molt fotuts".

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#43 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 05/03/2019 - 09:56

Se ve que el visionado de El acorazado Potemkin en ruso la dejó muy trastocada

#42 Josep, Lleida, 05/03/2019 - 09:13

Sempre ha estat el seu "modus vivendi" primer amb el "Palomo" casi es carreguen ERC, despues el seu love story amb el Mas i ara com que l'Arturu ja es un cadaver i fa pudor, ara pues com a gos buixidor de TV3. Pero tot per un preu, eh ??
Pilar Rajuela, la bienpagá. Nivell quico Matamoros, Belen esteban, pero a TV3.

#41 Purria Separata, Mollerussa, 05/03/2019 - 04:25

Le pones el bigotito y es clavada a Adolfo.

#40 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/03/2019 - 00:23

Pili Latrola resume en su persona lo que es el separatismo: supremacismo. Otra como la madre superiora, acostumbrada a mandar en el cortijo y que los criados no le alcen la voz.

#39 Carlos, Barcelona, España, 04/03/2019 - 23:45

Rahola es un dinosaurio superviviente de la extinción en un canal sectario y bolivariano como TV3... ¡Los catalanes tenemos lo que nos merecemos!