Publicitat
Comunicació · 21 de Setembre de 2022. 09:22h.

Rahola denuncia "bonisme patètic" amb l'islamisme

Indirecta a la diputada musulmana d'ERC

Rahola denuncia "bonisme patètic" amb l'islamisme

La periodista Pilar Rahola, que va criticar el silenci de la diputada d'ERC Najat Driouech arran de l'assassinat de la jove iraniana Masha Amini, ha denunciat en un fil de Twitter el "bonisme patètic" amb l'islamisme de determinada progressia.

Rahola exposa que el hijab és "un símbol d'opressió masclista, imposat amb violència i sota amenaça de mort en tots els països on s'aplica la xaria" i assenyala que Driouech "decideixi posar-se aquest símbol just quan comença la seva activitat política, és un gest de llibertat inapel·lable, però amb una indiscutible càrrega simbòlica".

També exposa que "demanar justament a una diputada que fa ostentació d'un símbol masclista, que se solidaritzi amb les dones que són violentades i assassinades per no dur-lo, forma part de la lògica d'un comportament mínimament solidari". En aquest sentit, manifesta que "una diputada catalana que fa ostentació del hijab no consideri que ha de dir res". "Personalment crec que és vergonyós", remarca.

Pilar Rahola lamenta que "surti l'histerisme progre banalitzant conceptes com racisme o xenofòbia" i remarca que "aquesta negació del debat i la permanent criminalització dels que opinem críticament només serveix per alimentar l'extrema dreta".

"Constatar, una vegada més que determinada progressia practica un bonisme patètic i letal cap a l'islamisme. Veuen un capellà o un rabí i es posen malalts. Veuen un imam i tenen un orgasme", sentencia.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#30 BEJOTA, BCN, 24/09/2022 - 15:14

TE RECUERDO QUE TU CONPINCHE COLOM TRAJO 400 .MIL MARROQIES PARA EVITAR GENTE DE HABLA CASTELLANA. CRASO ERROR:LOS MOROS NO SE ADAPTAN HAY QUE ADAPTARSE A ELLOS.

#27 Albert, El masnou, 22/09/2022 - 09:33

Abans hauries de parlar amb el teu antic soci, l angel colom. Aquest paio juntament amb l oriol amoros son els principals importadors de musulmans a catalunya.

#26 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 22/09/2022 - 00:24

Per rebaixar una mica el seu posat de profundament ofesa, Rahola podria dedicar-se a treure la pols del Canalobre de 7 Braços que té a casa seva. Un cop al día. Estarà més relaxada.

#25 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/09/2022 - 21:17

¿Te jode la política pro-islam de ERC? Pues aquellos a los que tanto le has lamido el ojete, de Pujolone a Mas, llevaron políticas que lo favorecieron, y más que los Embaucadores Regolpistas Catalanes, y no te oímos decir nada contra ellos.

#24 Fernando, Mataró, 21/09/2022 - 16:17

Jjajaaj
Piscina de barro entre la Rachola, la mora y la Vergés y a ver quién gana. Eso sí, enseñando las peras que los sostenes son opresores.

#24.1 Arturu, Barcelona, 21/09/2022 - 17:33

Sinceramente, creo que ganaría Vergés, y además con facilidad. En cuanto a peras tampoco tiene competencia, al menos en el parlament.